2400 TL GTX950 ve AMD FX8300 Sistem Toplama

unaAuweNN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendimce 0'dan bilgisayar dizdim ama kendi bilgilerimle yani bu parçaların eksiği, fazlası veya uyuşmazlığı var mı? Yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Kendi tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Fiyat 2.400 TL'den daha az ama yuvarlayınca bu rakam çıkıyor, normalde daha fazla tutabilir, sanırım vatanbilgisayar.com'da indirim var kaçırmak istemiyorum, bu sistem Battlefield 1, PUBG gibi oyunları düşük veya orta ayarlarda akıcı oynatacak bilgisayar, eğer yanlışım varsa kusura bakmayın yanlış parça koymuşsam en uygununu bulup yazarsanız ve toplam fiyat 2.600'den aşağı olursa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yazıyorum bunu sakın alma şuan piyasadaki en uygun sistemi al bence:
İntel G4560 3.50 ghz 1151 soket işlemci
Msi h110m pro-vd 1151 soket 2133 mhz DDR4 anakart
Corsair valueselect 2133 mhz DDR4 8 gb ram
Msi 1050ti 4 gb gaming X modeli ekran kartı
Seagate 1 tb 7200 rpm HDD
İsteğe bağlı corsair 120 gb force le SSD
Zalman Z3 plus 600w güç kaynaklı kasa
Al bunu her oyunu oynatır

Arkadaşlar ben kendimce 0'dan bilgisayar dizdim ama kendi bilgilerimle yani bu parçaların eksiği, fazlası veya uyuşmazlığı var mı? Yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Kendi tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Fiyat 2.400 TL'den daha az ama yuvarlayınca bu rakam çıkıyor, normalde daha fazla tutabilir, sanırım vatanbilgisayar.com'da indirim var kaçırmak istemiyorum, bu sistem Battlefield 1, PUBG gibi oyunları düşük veya orta ayarlarda akıcı oynatacak bilgisayar, eğer yanlışım varsa kusura bakmayın yanlış parça koymuşsam en uygununu bulup yazarsanız ve toplam fiyat 2.600'den aşağı olursa sevinirim teşekkürler.
Oluşturduğunuz sistem çok eski ve kalitesiz olmuş. İşlemci ve ekran kartı bu saatten sonra alınacak ürünler değil.
Arkadaşımızın önerdiği sistem güzel fakat işlemciyi i3 7100 yaparsanız daha iyi olur.
Alternatif olarak buna da bakabilirsin;
2400.png

İlerde bir de SSD alırsan iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı