2400 TL kablosuz klavye ve mouse önerisi

Bütçe
6500

Thesyk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700F /ASUS RTX3060Tİ /MLD M700 1TB /GSKİLL 32 RAM
Meslek
CAD DESIGNER
Merhaba arkadaşlar,
Ben kablosuz klavye ve mouse geçmek istiyorum. Fiyat aralığım ikisi için ayrı ayrı 2500TL. Renklerinin beyaz olmasını istiyorum. Aktif olarak iş yerinde ki farem Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed fakar bu ürünün beyazı yok üst modelinin var ve fiyatı baktığım kadarıyla çok pahalı. İkisini de bağlantı türünün 2.4 GHz olmasını istiyorum. Klavye olarak arkadaşlarım Redragon önerdiler fakat onlar da daha önce kullanmamışlar. Klavye konusunda bütçeyi biraz daha arttırabilirim. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablosuz mouse olarak kullandığım Logitech'in bu modeli, aşırı memnunum. Ürün gayet kaliteli ve elin büyükse gayet iyi oturuyor. DPI ayarlaması ya da tuşların özelleştirilmesi Logitech uygulamasından yapılıyor. Scroll tuşu ile de kademeli ve serbest olarak kullanabiliyorsun ekran kaydırma konusunda çok iyi oluyor.

Kullandığım kablosuz klavye ise bu tuş sesi ve basma hissiyatı gerçekten çok iyi hissettiriyor. Sabaha kadar yazabilirim. Klavye Q klavye ama Türkçe versiyonu olmadığı için bazı harfler ve noktalama işaretlerinde sorun yaşayabiliyorum bazen. Eğer bu klavyeyi iş için kullanacaksan numpad olayı da önemli çünkü bu klavyede yok bazen sıkıntısı çekebiliyorum.

Verdiğin bütçenin üstünde olduğunun farkındayım yine de fikir olsun diye yazmak istedim. Kolay gelsin.

Önerilerin için çok teşekkür ederim. İş için değil oyun için alacağım. Klavye fiyatı pahalı geldi ve ben beyaz almak istiyorum fakat genel olarak bi marka bilgimde yok maalesef. Önerilerin için tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…