En ucuz Logitech G502 X Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 X Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.798,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kablosuz mouse olarak kullandığım Logitech'in bu modeli, aşırı memnunum. Ürün gayet kaliteli ve elin büyükse gayet iyi oturuyor. DPI ayarlaması ya da tuşların özelleştirilmesi Logitech uygulamasından yapılıyor. Scroll tuşu ile de kademeli ve serbest olarak kullanabiliyorsun ekran kaydırma konusunda çok iyi oluyor.
En ucuz SteelSeries Apex Pro TKL RGB 2023 SSK64866 Wireless Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro TKL RGB 2023 SSK64866 Wireless Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.442,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullandığım kablosuz klavye ise bu tuş sesi ve basma hissiyatı gerçekten çok iyi hissettiriyor. Sabaha kadar yazabilirim. Klavye Q klavye ama Türkçe versiyonu olmadığı için bazı harfler ve noktalama işaretlerinde sorun yaşayabiliyorum bazen. Eğer bu klavyeyi iş için kullanacaksan numpad olayı da önemli çünkü bu klavyede yok bazen sıkıntısı çekebiliyorum.
Verdiğin bütçenin üstünde olduğunun farkındayım yine de fikir olsun diye yazmak istedim. Kolay gelsin.