2400 TL klavye önerisi

Bütçe
10,000 Japon Yeni (2400 Lira)

sheanous

Decipat
Yer
Japonya, Kobe
Sahip olduğum Gaming laptopumu bir kenara koyup önüme monitör çekerek bir setup yapacağım o yüzden bir klavyeye ihtiyacım var. Ayırdığım bütçeyi PS5 ve monitör, kablo vs. almak için kullandığımdan dolayı klavye için bütçem 10 bin Japon yeni (Japonya'da yaşıyorum.). Yaklaşık 2400 liraya tekabül ediyor. Klavye için bütçemi bu kadar düşük tutmamın sebebi etrafımdaki çoğu kişi eğer iyi bir şekilde ararsam bu bütçeye iyi bir klavye bulabileceğimi söyledikleri içindi. Bana da mantıklı geldi çünkü ben %75 tipi bir klavye istiyorum. Arkadaşlarımın önerdiği kadarıyla şu anda almayı düşündüğüm klavye Attack Shark X85 Pro. Hem fiyatı da 9000 yen civarı bir şey, yani bütçe bandımı da zorlayan bir şey değil. Yine de buraya konu açıp sizlere sormak istedim. Oyun (CS, CoD, Cyberpunk 2077 ve RDR2 gibi) oyunları oynamak için kullanacağım, bir de üstüne kodlama için de kullanacağım.

Ek olarak Amazon'dan alacağım ve klavyeyi kargolayacak firma Amazon'un ta kendisi olmalı. Nedeni ise şunlar:
  • Amazon kendisi gönderirse Amazon locker gibi yerlere gönderebiliyor, böylece müsait olduğum zaman gidip alabiliyorum.
  • Evde bu aralar çok fazla olmayacağım, erken dışarı çıkıp geç geleceğim, o yüzden evde kimse yok.
  • Kurye ben yok iken siparişi getirirse, paketi dışarıda koyabileceği hiçbir yer yok.
Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer başka bir öneriniz olmazsa birkaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı