11. sınıfta TYT nasıl çalışılır?

JCaesar

Hectopat
11.sınıfım 9-10 derslerim kötü denemelerde matematikten 10 net ya var ya yok öyle diyeyim, TYT 11.sınıfta nasıl çalışmalıyım? Bu süreçten geçenler nasıl bir tavsiye verebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfım 9-10 derslerim kötü denemelerde matematikten 10 net ya var ya yok öyle diyeyim, TYT 11.sınıfta nasıl çalışmalıyım? Bu süreçten geçenler nasıl bir tavsiye verebilirler.

Hmm temelinin nasıl olduğuna bağlı olarak değişir matematiktr ne kadar iyiydin ya da kötüsün ya da diğer dersler nasıl ona göre kaynak önereceğim.

İlk tavsiyem 11'de 11'i hallet. TYT için bir şey öneremem çünkü etüte gidiyor musun, sayısal mısın onu bilmem lazım.

Sözelci veya eşit ağırlıkçıysan 11. sınıfta TYT çalışmaya hafiften başlayabilirsin, özellikle TYT matematik kısmında temel atma kamplarına bakabilirsin. Sayısalcıysan 11. sınıfta odağın 11. sınıf konuları olsun.

İlk tavsiyem 11'de 11'i hallet. TYT için bir şey öneremem çünkü etüte gidiyor musun, sayısal mısın onu bilmem lazım.

Sayısalcıyım dershaneye gidiyorum haftada 2 saat TYT dersim var ama hiç yeterli gelmiyor.

Hmm temelinin nasıl olduğuna bağlı olarak değişir matematiktr ne kadar iyiydin ya da kötüsün ya da diğer dersler nasıl ona göre kaynak önereceğim.

Şimdi temelim kötü dediysem şöyle kötü 9-10'daki matematiğin çoğu özel durumlarını formullerini unuttum hatırlamam gerek öyle hiç bilmiyorum değil hani ucundan hatırlıyorum gibi :D

TYT matematik dediğine göre sözelcisin galiba. Temel matematik olduğu için kamp kitapları var onlara bakabilirsin.
Sayısalcıyım.

Sayısalcıyım dershaneye gidiyorum haftada 2 saat TYT dersim var ama hiç yeterli gelmiyor.

Şimdi temelim kötü dediysem şöyle kötü 9-10'daki matematiğin çoğu özel durumlarını formullerini unuttum hatırlamam gerek öyle hiç bilmiyorum değil hani ucundan hatırlıyorum gibi :D

Sayısalcıyım.

TYT'yi çok rahat 11 le götürürsün çünkü zamanın var o yüzden planlı çalışman lazım TYT matematik için eğer temelin hani çok kötüyse mutlak değerde falan eksik varsa 345 start ya da aktif matematik alabilirsin yok benim matematiğim o kadar kötü değil ise 345 TYT matematik al geç sonrasında orta kaynak ya da zor kaynak alırsın seviyene göre fene gelince tavsiyem aslında okul kursu falan varsa ona gitmen çünkü kendi başına çalışması zor konular var hani biyoloji kimya için çok geçerli değil ama fizik için gerçekten geçerli onun dışında kendine günlük rutin çalışma yapman lazım mesela her gün 15-20 paragraf 2-3 test problem gibi kaynakları alınca planını yap TYT Türkçe için bir kaynak al orta zorluk hız ve renk gibi çözmeye başla şu anki amacın TYT matematik ve problem paragrafı günlük rutine koyman benim söyleyeceğim bu kadar eğer bunları yaparsan halledersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı