2400 TL Monitörsüz vs SSD'siz Sistem Toplama

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar hâli hazırda monitörüm ve SSD'im mevcut. Topladığım sistem sizce güzel mi? Toplam fiyat 2365 TL yapıyor. Bu fiyat bandını çok geçmeden başka sistemler de önerebilirsiniz.

İşlemci

Anakart

Ekran Kartı

RAM (1-2 ay sonra 8 GB daha eklenecek. )

KASA + PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikimizde de monitör ve disk mevcut. Bunu kanıtlamak zorunda değilim sana kardeşim. Vazgeçseydim, konuyu sildirirdim zaten.

2 konuyada ssd ve monitörüm var yazmışsın, akrabanında var galiba güzel kardeşim :)
Belki halihazırda kullanılan eski 2 sistem var? Anormal bulduğunuz durum ne?
Kardeşim listen çok güzel ellerine sağlık.
Ekran Kartı:

olarak seçilebilir. MSI RX570 serisinde soğutma anlamında başarısız biraz.
RAM:

olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Belki halihazırda kullanılan eski 2 sistem var? Anormal bulduğunuz durum ne?
Kardeşim listen çok güzel ellerine sağlık.
Ekran Kartı:

olarak seçilebilir. MSI RX570 serisinde soğutma anlamında başarısız biraz.
RAM:

olursa daha iyi olur.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam.

Siz bilginiz dahilinde yardımınızı esirgemeyin, şayet düşündüğünüzün aksine art niyet yoksa, burada bulunma amacınızı yerine getirdiğiniz anlamına gelir, eğer tam da düşündüğünüz gibi bir art niyet varsa, bu durumda yine her hangi bir değişiklik olmuyor, siz yine burada bulunma amacınızı yerine getirmiş oluyorsunuz. Gerisi karşı tarafın vicdanı siz kendi vicdanınızı rahatlatın ve yardım etmeye devam edin.
Eğer aceleniz yoksa benzer bir sistemi Black Friday indiriminde kovalayın ya da önümüzde bir KDV indirimi denk gelirse. Bu şekilde ekran kartını belki RX 590 olarak değiştirmek mümkün olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı