2400 TL Sistem

Makaleler
1
Sistem.PNG
Sistem 2.PNG
Sistem 3.PNG

Toplam: 2400 TL Nasıl olmuş eksisi artısı varsa söyleyin lütfen önerileriniz için teşekkürler.

Güncel oyunlarda high-medium ayarlarda kaç fps alabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard diski bu seçebilirsiniz WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

Ayrıca Ssd'yi çıkarıp, kasa ve güç kaynağına yatırım yapmak daha mantıklı olacaktır. Ssd'yi çıkarırsanız, anakartın ''Le'' olmayan modelini alın derim.

Ram olarak ise bu aklınızın bir köşesinde kalsın derim. Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram - Vatan Bilgisayar

Tercihe/Duruma göre ekran kartı R9 265 seçilebilir. (Güç tütekimi ve performansı 750 ti'den yüksek)

Doların yükselmesiyle birlikte fiyatlar iyice uçmuş. :)

O işlemci çölde susuz kalmış bir insanın halisünasyon görecek kadar su ihtiyacına eşdeğer bir CPU soğutucu ister. Yani çok ısınır. Bana kalırsa bu sistem daha iyi olur.

TOPLAM : 2.121,41 TL
KDV (%18) : 381,85
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.503,26 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bellekleri 8GB a düşür.
İşlemci olarak i3 4170 al.
Anakart MSI H81-M Plus alın.
Ekran kartı olarak GTX 960 alın.
SSD yi de 120 GB olanını alın.

Belleklerim zaten 2x4 olmak üzere 8 gb
İşlemciyi i3 yapmak istemiyorum ama işin içinde gtx 960 varsa yapılabilir.
Diğerleri mantıklı geliyor teşekkürler...

Bu sistem ile daha iyi performans alırsınız.
Eki Görüntüle 90353

Bu sistemi haftaya sipariş edeceğim. Size güvenebilir miyim yoksa biraz daha araştırmalı mıyım ?

Bu arada bana 500GB Harddisk yeterli olacaktır. Üstüne 100 TL zorlayıp eklesem işlemciyi i5 yapabilir miyiz ?

Hard diski bu seçebilirsiniz WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

Ayrıca Ssd'yi çıkarıp, kasa ve güç kaynağına yatırım yapmak daha mantıklı olacaktır. Ssd'yi çıkarırsanız, anakartın ''Le'' olmayan modelini alın derim.

Ram olarak ise bu aklınızın bir köşesinde kalsın derim. Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram - Vatan Bilgisayar

Tercihe/Duruma göre ekran kartı R9 265 seçilebilir. (Güç tütekimi ve performansı 750 ti'den yüksek)

Doların yükselmesiyle birlikte fiyatlar iyice uçmuş. :)

Bana 500GB harddisk yeterlidir sadece işlemciyi yükseltebilir miyiz ?
İlginiz için teşekkürler..

@Silinen üye Harddiski barracuda 500GB ile değiştirin kalan paranın üzerine 100 daha ekleyip i5 4460 alabilirsiniz. Ayrıca güvenebilirsiniz benim topladığım sistem bütçeniz ile alanabilecek en iyi sistemden biridir. Bütçe 100 TL yükseldiğine göre Sinerji bilgisayardan şöyle bir sistem alabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (131).png

Son düzenleme:
@Silinen üye Harddiski barracuda 500GB ile değiştirin kalan paranın üzerine 100 daha ekleyip i5 4460 alabilirsiniz. Ayrıca güvenebilirsiniz benim topladığım sistem bütçeniz ile alanabilecek en iyi sistemden biridir. Bütçe 100 TL yükseldiğine göre Sinerji bilgisayardan şöyle bir sistem alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 90377

Bu sistemi alacağım teşekkürler.
Peki Gta 5, Witcher 3 vb. güncel oyunlarda high-medium 60 fps alabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı