2400 TL'lik Sisteme Monitör

• Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 6.551
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HDMI ve Görüntü kalitesine dikkat etmen yeter çünkü monitöre o kadar bütçe yeter ve artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin alacağınız monitör gayet güzel. Başka bir monitör almanıza gerek yok. Ayrıca monitörün HDMI desteği var. 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar

hdmi.png

Anladım. 21.5 ile 23.6 arasındaki farklara bakmaya çalıştım da bulamadım(video). Karşılaştırma gibi böyle videolar varsa yollayabilir misiniz?

Monitörlerde inç, boyuttan başka bir şeyi ifade etmez. Yani küçük ekran olarak 21.5, büyük ekran olarak 23.6 inç tercih edebilirsiniz. Özellikleri aynı ise, aralarında hiçbir fark yoktur.

Bende boyut olarak aradaki farka bakmak için bir video arıyorum.

Öneriye gerek yok. Vatan'dan falan gidin bakın, hangisini gözünüz tutarsa çok para vermeden f/p olanını alın bence.

21.5 inç ile 23.6 inç arasında fiyata değecek kadar bir boyut farkı var mı?

Alabildiğin kadar büyük al. Ben 6-7 sene 19 inç kullandım ve 2 haftadır 24 inç kullanıyorum. İlkten bana dev gibi geldi ama şimdi normal geliyor. Eski monitörüme bakıyorum da bunca sene nasıl kullanmışım diyorum. Büyük ekranda oyunlar çok daha güzel oluyor, film gibi.

Ben bu monitörü kullanıyorum:

24" VS248H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar
Resimdekilerden daha güzel duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı