2400 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2500

402206

Hectopat
Arkadaşlar selam. Geçen yaz Corsair K70 MK2 aldım fakat space tuşu bozuldu bu yüzden servise yolladım servis tamir yapamadığını söyledi ve muadil ile değişim yaparız dediler fakat muadil olarak K60 önerdiler :D
Ya da beklerseniz belki modeller gelir değişim yaparız dediler. Oyuncumağazasından almıştım onlarda da stok olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Galiba para iadesi alacağım daha fazla uğraşmak istemiyorum bir aydan fazla oldu. Maksimum 2500 hatta 2000 civarı, üzerinde ses tekerleği olan yüzde 60 olmayan klavye arıyorum. Büyük klavyeler daha çok uygun bana çok küçük bakmıyorum TKL'ya da yüzde 75-80 tarzı klavyelerden daha küçük olmayan Click sesi olmayan klavye önerilene açığım. Bir de kablosuz ve hot swap olursa çok sevinirim.

Bu klavyeyi bayağı beğendim ama bunun yerine önerilerinize açığım. Epomaker markasını çok duydum bunun yerine ondan bir model mi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Switch öneririsin Corsair K70 MX red Switch bile bir tık sesli geldi bana daha sessizi var mıdır? Bir de Custom yapsam daha uyguna gelir mi?
Custom yapmaya kalkarsanız belki bu civarlara, belki daha pahalıya yaparsınız. Ne beklediğiniz önemli, Switch olarak benim en beğendiğim Gateron Yellow Switch modeli. Genel olarak benim için aman aman farkları yok, Switch videolarina bakman daha iyi olur.

TH80 kullandım gayet iyiydi. Daha sonra sesini daha çok beğendiğim için Full Alüminyum kasaya geçtim" Monsgeek M1" satın aldım çok çok kaliteli bir klavye. Kendi sitesinden aldım 9 günde geldi.

Bide ahşap kaplama yapıp ahşap keycaps aldım mis gibi oldu.

tt.jpg

Apex 7 öneriyorum genelde biraz daha bütçeyi arttirabilirsen gerçekten cok güzel makine.

Hangi Switch öneririsin Corsair K70 MX red Switch bile bir tık sesli geldi bana daha sessizi var mıdır? Bir de Custom yapsam daha uyguna gelir mi?
Ultra sessiz olsun istiyorsan

Gazzew Boba U4S tactile al
Oyun için Gazzew bobagam linear alabilirsin.

Okey taşı gibi ses çıksın istersen Akko Snow Blue Gray ya da feker matcha Green. İnternette videolarına bakabilirsin.

Feker matcha green TH80 de efsane

Apex 7 öneriyorum genelde biraz daha bütçeyi arttirabilirsen gerçekten cok güzel makine.

Hocam o fiyatlara çıkmam bir de kablosuz klavye alabiliyorsam kablolu alıp uğraşmam kablosuz harbi çok rahat oluyor.

TH80 kullandım gayet iyiydi. Daha sonra sesini daha çok beğendiğim için Full Alüminyum kasaya geçtim" Monsgeek M1" satın aldım çok çok kaliteli bir klavye. Kendi sitesinden aldım 9 günde geldi.

Bir de ahşap kaplama yapıp ahşap keycaps aldım mis gibi oldu.

Eki Görüntüle 1743450

Hocam vergi falan çıkmadı mı toplam ne kadar ödediniz?

Ultra sessiz olsun istiyorsan

Gazzew Boba U4S tactile al
Oyun için Gazzew bobagam linear alabilirsin.

Okey taşı gibi ses çıksın istersen Akko Snow Blue Gray ya da feker matcha Green. İnternette videolarına bakabilirsin.

Feker matcha Green TH80 de efsane

Hiç duymamıştım bunları iyice inceleyim Cherry MX de kalmıştım en son :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı