2400 TL'ye oyun için bilgisayar

Peki bunu nasıl oluyor da yazmadığın halde diğerleri biliyor fakat ben bilmiyorum? Neyse konudan sapmayalım. Bence yine de laptop al. Hem toplama sistem her zaman laptoptan avantajlı değil. Öncelikle derli toplu ve yer kaplamıyor. Taşınabilir olmasının kullanışlılığı kişiden kişiye değişebilir. Benim çok işime yarıyor. Benim tavsiyem yine bu MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA olacaktır.

Arkadaşım bazı konularda haklısın, fakat senin de dediğin gibi bu kişiden kişiye değişir. Ben evde oturur oyun oynarım yanıma alıp dışarı çıkartmayla bir işim olmaz diyen birine kalkıp sen Laptop al diyemem kendi adıma. Tabiki Laptop'unda kendine göre avantajları var ben ikisi arasında tercih yapamıyorum mesala ikisinin de avantajları var. Ve kişi kendi ihtiyacını yine en iyi kendisi bilir Laptop'a ihtiyacı olan adam Laptop isterdi zaten, fakat bence şu yer kaplama meselesi dezavantaj değil bana göre fazladan bir kasası var koyarsın bir köşeye kalır. Hatta çevremden biri bana 5.000 TL'ye Masa üstü mü alsam Laptop'mu dese ben 3.000 TL'ye güzel bir Masa üstü, 2.000 TL'ye de orta halli bir Laptop al derim.

Ben 10 yıldır laptop kullanıyorum son 3-4 yıldır prize bağlı şekilde kullanıyorum. Masaüstünden farkı yok gibi. Şimdi laptop alsam watch dogs u herşey ultrada kaldırabilecek mi? (çok fazla oynamak istiyorum. )
Laptop banada mantıklı geliyor.Yine alacağım leptop şu anki gibi sarj sorunu ısınma sorunu 1-2 yılda ortaya çıkıp çıkmayacağı belli değil.

Şarj sorunu çıkacağını sanmıyorum. Ben 3 yıldır neredeyse şarjı prizden hiç (ciddi manada) çıkarmıyorum. Buna rağmen bozulmadı bundan sonrası Allah Kerim. Muhtemelen bu fiyata hiçbir şekilde Watch Dogs'a ultra çakamazsın. Önceden attığım mesajdaki gibi.

Arkadaşım manitör dahil i5 4440 işlemcili pc aldı 2600TL ye ultrada açıyor. Lol de 300+ fps görüyor.
Masaüstüne açarsın ama laptopta ultrada açamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…