Bunu alma gibi bir ihtimalim çok var. Ben alana kadar (4-5 ay içinde) Dolar azmazsa iyi olurdu .DViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2718-PC-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
Tamamdır,Ona da bir bakarım sağolunFiyat mükemmel falan değil. Neden giriş seviyesi bir bilgisayara 2400 TL monitör bütçesi ayırıyorsunuz? Bu konudaki sistemi alıp daha ucuz bir monitör almak daha iyi olacaktır.
Melody 3A-K Sistem 4799 TL!
Merhaba dostlar, günaydın. Game Garaj yeni sistem çıkartmış. Sistem 20 adet kalmış ve teklifin geçerlilik süresi 23 saat. Fiyatına göre bu piyasa için gayet güzel. Özelleştirme yapmanızı tavsiye ediyorum. Özelleştirme: •67 TL farkla B450M S2H V2 yapın. RAM 8x2 yapın. PSU isterseniz...www.technopat.net
Evet Melody 3A-K ya baktığımda daha iyi gözüküyor. İşlemcimi R5 3500 16GB Ram ve Anakartı B450 S2H V2 yapınca 2600tl kalıyor gene monitöre sağolun.Fiyat mükemmel falan değil. Neden giriş seviyesi bir bilgisayara 2400 TL monitör bütçesi ayırıyorsunuz? Bu konudaki sistemi alıp daha ucuz bir monitör almak daha iyi olacaktır.
Merhaba dostlar, günaydın. Game Garaj yeni sistem çıkartmış. Sistem 20 adet kalmış ve teklifin geçerlilik süresi 23 saat. Fiyatına göre bu piyasa için gayet güzel. Özelleştirme yapmanızı tavsiye ediyorum. Özelleştirme: •67 TL farkla B450M S2H V2 yapın. RAM 8x2 yapın. PSU isterseniz...www.technopat.net
Fiyat mükemmel falan değil. Neden giriş seviyesi bir bilgisayara 2400 TL monitör bütçesi ayırıyorsunuz? Bu konudaki sistemi alıp daha ucuz bir monitör almak daha iyi olacaktır.
Orda en az 2000tl arttıran 1660S var ve kısacası monitöre 1 kuruş bile kalmıyor.Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama monitörden kısıp ekran kartını daha iyi olmaz mı.
CSGO-Valorant dümdüz main oyunlarım olcak kabul ediyim. O yüzden dediğiniz gibi 240HZ birşey buldum.Eğer csgo, valorant oynuyorsanız acerin 240hz monitörlerini tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.