2400 TL'ye Oyun Monitörü Önerisi

AkiroSalad

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba, GameGaraj'dan topladığım PC'nin monitörü olmayınca 4445 TL gibi mükemmel bir fiyatı olduğunu gözlemledim.
(SSD yi 480GB yaptım geriye monitör için 2200TL kalıyor haberiniz olsun)

Dosya Ekleri

• 1616313581169.png
    1616313581169.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 61
Fiyat mükemmel falan değil. Neden giriş seviyesi bir bilgisayara 2400 TL monitör bütçesi ayırıyorsunuz? Bu konudaki sistemi alıp daha ucuz bir monitör almak daha iyi olacaktır.

Bunu alma gibi bir ihtimalim çok var. Ben alana kadar (4-5 ay içinde) Dolar azmazsa iyi olurdu .D
Fiyat mükemmel falan değil. Neden giriş seviyesi bir bilgisayara 2400 TL monitör bütçesi ayırıyorsunuz? Bu konudaki sistemi alıp daha ucuz bir monitör almak daha iyi olacaktır.
Tamamdır,Ona da bir bakarım sağolun
Evet Melody 3A-K ya baktığımda daha iyi gözüküyor. İşlemcimi R5 3500 16GB Ram ve Anakartı B450 S2H V2 yapınca 2600tl kalıyor gene monitöre sağolun.

Bunu almak yerine direk ekran kartı alması daha doğru değil mi?

Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama monitörden kısıp ekran kartını daha iyi olmaz mı.
Orda en az 2000tl arttıran 1660S var ve kısacası monitöre 1 kuruş bile kalmıyor.
Eğer csgo, valorant oynuyorsanız acerin 240hz monitörlerini tavsiye ederim.
CSGO-Valorant dümdüz main oyunlarım olcak kabul ediyim. O yüzden dediğiniz gibi 240HZ birşey buldum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı