2400 TL'ye Sistem Toplama

GAMER45

Hectopat
Arkadaşlar benim 2400 TL bütçem var bana GTA ve PUBG kaldıran bir sistem toplamış yer önerir misiniz?
Not: Tiplanmış bir biçimde güncel GTA 5 ve PUBG kaldırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yorumyazamayanadam

2400 TL yaklaşık 511 dolar yapıyor. Dolar 1 TL artsa 2400 TL'lik sistem 2900 TL olur. Şu an ülkece ne olacağımız belli değil. Belki dolar 1 TL düşer o zaman 2400 TL'lik sistem 1900 TL olur. Hiç belli olmaz. O yüzden beklemenin pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.

@Yorumyazamayanadam

2400 TL yaklaşık 511 dolar yapıyor. Dolar 1 TL artsa 2400 TL'lik sistem 2900 TL olur. Şu an ülkece ne olacağımız belli değil. Belki dolar 1 TL düşer o zaman 2400 TL'lik sistem 1900 TL olur. Hiç belli olmaz. O yüzden beklemenin pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.

Bahsettiği sistemi o fiyatla 0 olarak toplamakta pek mümkün görünmüyor şu an maalesef. Dolar 1 TL düşerse anca olur. Allah sonumuzu hayır etsin :)

O oyunları oynamak için sadece ekran kartının fiyatı 2400TL olması gerek :D Biraz daha bekle dolar düşecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı