2400 TL'ye sistem toplama

arkadaşlar son görüntüsü bu kasaya sığarlarmı birde bana bir bunlara uyumlu anakart bulursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    23 KB · Görüntüleme: 310
@Uğur DÜNDAR fiyattan dolayı öyle kurmak istedim bana bir anakart birde kasaya sığarmı bunlar

bütçe 2600 de birde anakart eklenecek

O sistemi alabilirsiniz. Benim de en çok ultra da açmasını istediğim 2 oyun AC:Unity ve GTA 5 :D

Ama benim bütçem 2 Bin :paragöz: hem de Monitör dahil.O yüzden benim işim zor :lanet:

Bu sistemi alırsan yeni nesil oyunları Ultra oynarsın. ;)

sistemin en son hali uymuşmu kasa bunları kaldırımı sığarmı lütfen cevaplayın birde herşeyi full hd ayarlarda ultra oynatabilirmiyim ?

biraz daha değişti

Dosya Ekleri

• sadasd.PNG
    sadasd.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 409
  • gsd.PNG
    gsd.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 288
Şu sistemi alabilirsin, bütçeni biraz daha arttırıp bir SSD alabilirsin. Eki Görüntüle 15707
Güzel bir sistem kurmuşsun ama işlemciyi amd marka 400 tl civarı bir model seçip (örnek: fx x8 8320 ) tercih ederek daha iyi bir ekran kartı alabilirsin.Çünkü; iyi işlemci + normal ekran kartı < normal işlemci + iyi bir ekran kartı. Bu oran bir çok oyun testlerinde doğrulanmış açık ara performans farkı vermiştir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı