24000-25000 TL sistem toplama

Anladım.
Arada da ciddi bir fiyat farkı yokken ona yönelmek çok mantıklı olmayacak gibi görünüyor zaten.
750W PSU bir sorun çıkarır mı bu sistemde? Önceki önerilerde genelde 750W üstünde PSU lar vardı o bakımdan sordum.
Ayrıca Zotac ın 3080 modeli hakkında pek bilgim yok, onun yerini,
modelle doldurmak nasıl olur? veya gerek var mıdır diye sorayım.

PSU bu ile değiştirin. Zotac gayet kaliteli markadır ama yine de içim rahat etmez diyorsanız Gigabyte'ın o modelini de alabilirsiniz.

PSU bu ile değiştirin. Zotac gayet kaliteli markadır ama yine de içim rahat etmez diyorsanız Gigabyte'ın o modelini de alabilirsiniz.
Teşekkürler önerileriniz için..

Şöyle bir sistem nasıldır? Neleri değiştirmeliyim içinden? Açıkçası monitörsüz şekilde bütçeyi daha yukarılara çekemiyorum. Bu düzeyde kalmasını düşünürsek, hangi parçalar değişmeli yorumlarınızı bekliyorum yine.
@Ardaaa11
@Mithat Berhan
@PanzerTR
Sizlerde bakabilir misiniz müsaitseniz? Rahatsız ediyorum sık sık kusura bakmayın.

@quiper soğutucu olarak Silverstone PF240 veya Arctic Liquid Freezer 280mm veya 240mm daha iyi olur.
Tamamdır,
bu arada sinerji hakkında ne düşünüyorsunuz? Genel olarak fiyatlar ucuz yani dışarıdan da toplasam fiyat farkı Montaj ve farklı sitelerle stresine girmeye gerek yokmuş gibi görünüyor. Burada montaj ve testlerini yaptırtabilirim diye düşünüyorum. Arada mutlaka fark olur ancak bence kabul edilebilir bir fark var, genel olarak fikirlerinizi merak ediyorum.

Xpg’nin kasasını bir ara düşünmüşsünüz galiba. O yüzden sistem fotoğrafımı paylaşıyorum. İçi gayet geniş. Hava akışı iyi. Eğer kasa için daha yüksek fiyat ayırmadıysanız bu kasa 1000 lira kademesinde tercih edilebilir.

Dosya Ekleri

• D0DB71B7-1CCF-4D9C-9B80-9C4C35132A02.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 53
  • B4FDAB44-160D-4195-8136-282AF84835C2.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 1A2782D8-8864-40E2-A33A-8796ABEBF6A7.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…