Justnurullah Decapat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 26 3 Ekim 2020 #11 voltaj değerini biliyor musun eğer pcyi açtıysan foto at veya modeli ne bendeki casper c600.7200
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 3 Ekim 2020 #12 Paveloyd dedi: İçindekini satıp 2x4 kit almak daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence.
Paveloyd dedi: İçindekini satıp 2x4 kit almak daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #13 Castaft dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir.
Castaft dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 3 Ekim 2020 #14 Castaft dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. Bu işin bencesi, sencesi yok.
Castaft dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. Bu işin bencesi, sencesi yok.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Ekim 2020 #15 Paveloyd dedi: Bu logo Hynix'in ise yaratmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O logo Micron'un. Zaten Micron Crucial'in alt markası. Ya da Crucial Micron'un alt markası.
Paveloyd dedi: Bu logo Hynix'in ise yaratmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O logo Micron'un. Zaten Micron Crucial'in alt markası. Ya da Crucial Micron'un alt markası.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 3 Ekim 2020 #16 KlaSinq dedi: O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. Bu işin bencesi, sencesi yok. Genişletmek için tıkla... Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani? Paveloyd dedi: Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı? Justnurullah dedi: voltaj değerini biliyor musun eğer pcyi açtıysan foto at veya modeli ne bendeki casper c600.7200 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V Son düzenleme: 3 Ekim 2020
KlaSinq dedi: O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. Bu işin bencesi, sencesi yok. Genişletmek için tıkla... Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani? Paveloyd dedi: Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı? Justnurullah dedi: voltaj değerini biliyor musun eğer pcyi açtıysan foto at veya modeli ne bendeki casper c600.7200 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Ekim 2020 #17 @Castaft O site zaten Crucial'in oradaki belleklerin hepsinde Micron çipi oluyor. Uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimaliniz var. Yine de alıp şansınızı deneyin çalışmazsa iade edersiniz.
@Castaft O site zaten Crucial'in oradaki belleklerin hepsinde Micron çipi oluyor. Uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimaliniz var. Yine de alıp şansınızı deneyin çalışmazsa iade edersiniz.
Justnurullah Decapat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 26 3 Ekim 2020 #18 Castaft dedi: Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani? CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı? Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V Genişletmek için tıkla... ya daha nasıl anlatayım kardeş beniim sana attığım linktekini alsana
Castaft dedi: Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani? CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı? Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V Genişletmek için tıkla... ya daha nasıl anlatayım kardeş beniim sana attığım linktekini alsana