2400MHz İki RAM Arasında Ne Fark Var?

Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence.
Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir.

Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Farklı Mhz olmasına rağmen çalışan RAM'ler varken gidip aynı marka olsun diye 2x4 almaya gerek yok bence.
O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. :)

Bu işin bencesi, sencesi yok.

O zaman ileride "Neden bilgisayarımda sorun var?" Diye konu açarsınız. Benden bu kadar. İyi sosyaller. :)

Bu işin bencesi, sencesi yok.
Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani?
Çip, voltaj değeri, gecikme süresi, MHz değerini kusursuzluk için tutturman lazım. Yoksa uyumsuzluk yaşatabilir.
CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı?
voltaj değerini biliyor musun eğer pcyi açtıysan foto at veya modeli ne bendeki casper c600.7200
Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V

Son düzenleme:
Memory RAM & SSD Upgrades | hp - compaq | hp 15 series | HP 15-bs102nt | Crucial.com Buyrun HP'nin kendi önerdiği site bu. Ben buradaki RAM'i alsam ilerde sorun mu yaşarım yani?

CPU-Z Voltaj değerini 1.20V olarak gösteriyor. HP'nin bana önerdiği RAM'de 1.20V ikisi de CL 17 ve 2400MHz daha dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Laptop modeli HP 15-BS102NT. Voltaj değeri CPU-Z programına göre 1.20V
ya daha nasıl anlatayım kardeş beniim sana attığım linktekini alsana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı