DRAM'i yok, vadedilen hızlar uzun süren dosya aktarma işlemlerinde çok fazla düşüyor.
Nereden bakıyoruz ona.
DRAM'i yok, vadedilen hızlar uzun süren dosya aktarma işlemlerinde çok fazla düşüyor.
Neye hocam? DRAM’i soruyorsanız epey gibi sitelerde ürün bilgilerinde yazar genelde.Nereden bakıyoruz ona.
Neye hocam? DRAM'i soruyorsanız epey gibi sitelerde ürün bilgilerinde yazar genelde.
Yazdım bulamadım DRAM'le alakalı epeyde.
Techpowerupa'a bak. Çoğu SSD'nin temel bilgilerini katologlamışlar. Kendi incelemeleri falan da var, faydalı bir site.
Delirdim şimdi SSD beğendim diyelim DRAM'ı olduğuna nereden bakacağız epeyce yazdım DRAM var diye bir şey yok.
Yazdım ya işte.
![]()
Bak bu 2 TB modeliymiş. DRAM yok, HMB var.
He bak bu iyi DRAM none yaziyor teşekkürler.
He bak bu iyi DRAM none yaziyor teşekkürler.
7000 hızı var bunun.
DRAM'siz oldu için ne kadar düşer alınmaz mı?
MLD SSD'ler istisnasız alınmaz. Vadedilen hızı bile veremiyor zaten kullanılan kontrolcüler. Ayrıca işletim sistemi kurup normal bir kullanıcı gibi sadece internette gezinip, oyun oynayacaksanız okuma/yazma hızı sizi pek etkileyecek şeyler değil. Takılmayın buna.He bak bu iyi DRAM none yaziyor teşekkürler.
7000 hızı var bunun.
DRAM'siz oldu için ne kadar düşer alınmaz mı?
Değil. Arkadaşlar açıklamış zaten şimdi gördüm.Bu daha iyi değil mi?
2314 TL düşmüş alayım mı?MLD SSD'ler istisnasız alınmaz. Vadedilen hızı bile veremiyor zaten kullanılan kontrolcüler. Ayrıca işletim sistemi kurup normal bir kullanıcı gibi sadece internette gezinip, oyun oynayacaksanız okuma/yazma hızı sizi pek etkileyecek şeyler değil. Takılmayın buna.
Exceria Plus indirime düşerse onu.
MLD önerilmez genel olarak kalitesiz parçalar kullanılıyor, vadedilen hızları vermeyeceğini düşünüyorum. Anakartın PCI-e 3.0 ise zaten o hızları alamayacaksın.
Bu bütçenin demirbaşları zaten Exceria Plus ve Exceria G2 hocam.
Al düşmezse G2 al. Başka mantıklı seçenek yok şu an.
Değil. Arkadaşlar açıklamış zaten şimdi gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.