240GB SSD Tavsiyesi

Bütçe
300

Bütçenizin 15 TL üstünde ama en iyi tercih.

SanDisk 3D Ultra bir bakın derim.

Hepinize teşekkür ederim biraz daha paraya kıyıp 870 EVO almaya karar kıldım. Ancak bu SSD sizce oyunlardaki drop sıkıntıma yardımcı olur mu? Şu anda 5400RPM'lik HDD kullanmaktayım ve bilgisayarım 1 dakika 30 saniye gibi bir sürede açılmakta. Bu SSD ile daha hızlı açılacağından eminim. Tek oynadığım oyun olan Battlefield 1'de ki drop sorununa çare olur mu? Sistemim i5 5200U 6 GB DDR3 RAM ve 940M'den oluşmakta.

Hepinize teşekkür ederim biraz daha paraya kıyıp 870 EVO almaya karar kıldım. Ancak bu SSD sizce oyunlardaki drop sıkıntıma yardımcı olur mu? Şu anda 5400RPM'lik HDD kullanmaktayım ve bilgisayarım 1 dakika 30 saniye gibi bir sürede açılmakta. Bu SSD ile daha hızlı açılacağından eminim. Tek oynadığım oyun olan Battlefield 1'de ki drop sorununa çare olur mu? Sistemim i5 5200U 6 GB DDR3 RAM ve 940M'den oluşmakta.

Çoğu zaman çözüm olur.

Eğer drop kaynağı diskse SSD ilaç gibi gelecektir. Eğer disk değilse hangi diski takarsan tak bir şey değişmeyecek.

Eğer drop kaynağı diskse SSD ilaç gibi gelecektir. Eğer disk değilse hangi diski takarsan tak bir şey değişmeyecek.

Drop kaynağının disk olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bu fiyata daha iyisi yok. Başkalarına bakmayın alın geçin. SATA SSD olarak en iyilerden.

Evet bu SSD'de karar kıldım.

Drop sebebin muhtemelen RAM veya işlemci. SSD aldığın için SWAP belleği hızın artar da ne kadar etkiler bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı