240Hz G-Sync monitör önerisi

Bu monitör ilgimi çekti, monitörden çok anlamam fakat 180 Hz yeterli gibi duruyor ve G-Sync oldugu yazıyor, önerir misiniz? Ya da alternatifler var mıdır?
Pivot falan yok hocam bunda odyssey g4 daha iyi olur hem 240hz demişsiniz ondada gsync var.

ghosting dolu 27 inc va panelli monitörü ne yapsın hocam. birde dislike atıyorsunuz hem ips hemde ghosting olmayan odyssey g4 o fiyat bandında en mantıklısı gidip çöpe neden 7bini atsın.
Monster Aryond A27. Kendim kullanıyorum.

Son düzenleme:
Pivot falan yok hocam bunda Odyssey G4 daha iyi olur hem 240Hz demişsiniz onda da G-SYNC var.

Ghosting dolu 27 inc VA panelli monitörü ne yapsın hocam. Bir de dislike atıyorsunuz hem IPS hem de ghosting olmayan Odyssey G4 o fiyat bandında en mantıklısı gidip çöpe neden 7bini atsın.

Hocam bunu almaya karar verdim fakat bilmediğim bir konu var, benim ekran kartım MSI GTX 1060 6 GB. Ürün yorumlarında HDMI ve DP kabloları arasında fark olduğunu söyledi, ben hiç DP kablosu kullanmadım ne işe yarıyor onu da bilmiyorum, bu monitörü aldığımda hem G-SYNC'i hem de 240Hz i nasıl kullanabilirim ne yapmam gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı