240Hz TN Panel mi? 144Hz VA Panel mi?

unsuzmamül

Hectopat
Arkadaşlar soru tamamen başlıktaki gibi. Modelleri isterseniz yazabilirim ama asıl soru anlaşılsın diye özet geçmek istedim.

144Hz VA panel kullanıyorum. Karşılaştırma yapacak bilgiye sahip değilim ama kullandığım üründen memnunum, bilgilendirmek istedim. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

144Hz VA panel kullanıyorum. Karşılaştırma yapacak bilgiye sahip değilim ama kullandığım üründen memnunum, bilgilendirmek istedim. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Ürün tavsiyesi alabilirim ve siz 240 hz TN panel ile değiştirir misiniz? Bunu öğrenebilirim.

Sadece Cs Go oynuyorum başka bir oyun oynamıyorum diyorsan 240hz TN. Diğer türlü film oyun her şey karışık için VA 144 yeterli. 240 HZ neredeyse CS den baska bir oyunda görülecek sayı değil.

IPS monitörün yanına TN panelli bir monitör alırsanız, tiksinirsiniz monitörden resmen. Hele bir de yanda duracaksa açı bozulacaktır. Çok net bir şekilde VA panelli bir model almanızı öneririm. Şu sıralar MSI'ın VA panelli monitöründe indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…