Dostlar merhaba şu an kendimi aşırı kötü hissediyorum. Nedeni de aylarca çalışıp ufak ufak kenara para atıp aldığım monitör istediğim özelliklerde değil. Neden böyle bir bakar mısınız?
Acaba şunlardan dolayı mı?
1. Monitör laptopa bağlı kullanıyorum.
2. HDMI kablosu ile bağlı.
Dostlar merhaba şu an kendimi aşırı kötü hissediyorum. Nedeni de aylarca çalışıp ufak ufak kenara para atıp aldığım monitör istediğim özelliklerde değil. Neden böyle bir bakar mısınız?
1. monitör laptopa bağlı kullanıyorum.
8 bit değerini, Intel grafikleri kontrol merkezinden ekran penceresinden kullandığın monitörü seçerek değiştirebilirsin. Düzelirse geri dönüş yaparsan sevinirim.
Şimdi senin monitörünün içinde 2560 yatay, 1440 dikey sayısında piksel var. Sen bunun içine 1920 yatay, 1080 dikey adedinde piksel gönderdiğinde tabii ki de bulanıklık oluşacaktır. Monitörünün ne olduğunu bilmiyorum ama 4K çözünürlük görmenin birden fazla cevabı olabilir aydınlatırsan bilgi...
Bende çözünürlüğü değiştirebileceğim ekrana dair bir sekme bulunmuyor.(nasıl değiştirdiğini gösterebilir misin)yanlış bilmiyorsam yeni laptoplarda artık böyle. Intel grafık kontrol merkezini de bit derinliğini değiştirebilmesi için söyledim.
Bende çözünürlüğü değiştirebileceğim ekrana dair bir sekme bulunmuyor.(nasıl değiştirdiğini gösterebilir misin)yanlış bilmiyorsam yeni laptoplarda artık böyle. Intel grafık kontrol merkezini de bit derinliğini değiştirebilmesi için söyledim.