240MM işlemci sıvı soğutma önerisi

@Vorplody Buyur. CM gibi kendini kanıtlamış firma bu açıklamayı yapıyorsa, ben diğerlerine pek bakmam. Aralik ayi yani 2 ay önce yapılmış.

@Vorplody Buyur. CM gibi kendini kanıtlamış firma bu açıklamayı yapıyorsa, ben diğerlerine pek bakmam. Aralik ayi yani 2 ay önce yapılmış.
Cooler Master kronik herhangi bir sorun olmadığını özel olarak nadir de olsa böyle sorunlarla karşılaştığını söylemiş. Bu her marka model için geçerli değil mi zaten? Onun haricinde CM ML240L ve ML240R ile alakalı kötü şeyler okumuştum sıvı akıtması değildi ama.

Cooler Master kronik herhangi bir sorun olmadığını özel olarak nadir de olsa böyle sorunlarla karşılaştığını söylemiş. Bu her marka model için geçerli değil mi zaten? Onun haricinde CM ML240L ve ML240R ile alakalı kötü şeyler okumuştum sıvı akıtması değildi ama.
Yaşanmamış bir şey için ya da yaşanmayacak bir şey için hiç bir firma böyle bir bildirimde bulunmaz. Fakat bu firmalar böyle bir durum olursa, fatura ile arızalanan parçaların fotosunu yollarsan karşılarım diyor. Diğer firmalar bunun garantisini vermedikçe, (ekstra biriktirecegi para) sistemin 10/1 fiyattan kaçıp sistemi çöp etme riski taşımak sacma. Ben şahsi fikrimi söyledim. Sıvı soğutma kullanan biri olarak.
Kesin olur demiyorum yanlis anlasilmasin. Yapilan her işlemde risk vardır.

Yaşanmamış bir şey için ya da yaşanmayacak bir şey için hiç bir firma böyle bir bildirimde bulunmaz. Fakat bu firmalar böyle bir durum olursa, fatura ile arızalanan parçaların fotosunu yollarsan karşılarım diyor. Diğer firmalar bunun garantisini vermedikçe, sistemin 10/1 fiyattan kaçıp sistemi çöp etme riski taşımak sacma. Ben şahsi fikrimi söyledim. Sıvı soğutma kullanan biri olarak.
Peki benim 3800X’e önerebileceğiniz kaliteli ama uygun fiyatlı bir soğutma var mı? Sistem tamamen ARGB. Soğutucu da öyle olsa fena olmaz ama fiyat epey yükseliyor sanırım.

Peki benim 3800X’e önerebileceğiniz kaliteli ama uygun fiyatlı bir soğutma var mı? Sistem tamamen ARGB. Soğutucu da öyle olsa fena olmaz ama fiyat epey yükseliyor sanırım.
Cooler Master ML360R modeli olabilir. L serisinin fanları berbattı. Fanlarını araştırmadan alma, bendekiler ses yaptığı için (ML240L) HD120 fanlar ile değişmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı