240mm radyatöre 2 adet 140mm fan takmak

Merhaba mantık çerçevesinde hem de performans diyorsanız iç dış 120mmx4 şeklinde kullanın derim. Fakat kasa modeli ve takacağınız yeri bilmediğimden kasa içinde (ön, üst yada kasa duvarına) net konuşmak zor. Sadece kendi tecrübelerimden kasa üst kısmına sıvı soğutma takıyorsanız 140mm fanların ram lere denk geldiği olabiliyor. Ben kendi kasama 360mm takabilirken 280mm takamıyorum üst kısma. Kolay gelsin
Phanteks Enthoo Evolv matx modeli ve yeteri kadar üst kısımda boşluk var, keza sitesinde de üst kısma 280mm, ön tarafa ise 360mm desteği olduğu yazıyor. Son mesajımda üst kısma takılacağını belirtmiştim. Push-Pull değilde sadece 2 adet 140mm takılırsa ne olabileceğini ögrenmek istedim. Teşekkür ederim.

Phanteks Enthoo Evolv matx modeli ve yeteri kadar üst kısımda boşluk var, keza sitesinde de üst kısma 280mm, ön tarafa ise 360mm desteği olduğu yazıyor. Son mesajımda üst kısma takılacağını belirtmiştim. Push-Pull değilde sadece 2 adet 140mm takılırsa ne olabileceğini ögrenmek istedim. Teşekkür ederim.
Gözden kaçırmışım üst kısım için söylediğiniz kusura bakmayın, push-pull düşünmüyorsanız 280mm radyatör ve fan şeklinde kullanmanız mantıklı olacaktır. 120mm fan genişliğine göre dizayn yapılmış radyatörde 140mm fan kullanmak dönüş hızı ve yüzey alanı düşüklüğü yüzünden performansı negatif etkileyeceğini düşünüyorum. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı