24G2U vs XG2405

Monitor almak ne zor işmiş yahu :D. Evimin dibindeki vatan bilgisayarda VG249Q varmış. Gidip bir bakacağım renklerini beğenirsem onu alacağım galiba.
Ben de alma niyetindeyim ama bu virüs olayından dışarı pek çıkamadığımdan gidip de kendim kalitesine bakamıyorum maalesef. Baktıktan sonra monitör hakkında görüşlerinizi bana da söylerseniz beni mutlu edersiniz.

Ben de alma niyetindeyim ama bu virüs olayından dışarı pek çıkamadığımdan gidip de kendim kalitesine bakamıyorum maalesef. Baktıktan sonra monitör hakkında görüşlerinizi bana da söylerseniz beni mutlu edersiniz.
Yılbaşı yasağından sonra gideceğim, eğer unutmazsam gelip buraya yazarım hocam.
Hocam bir şekilde bu gün gitmeyi başardım ve ürünü satın aldım. Görüntüyü beğendim 27"'de olduğu gibi piksel sayma durumu yok. Pivot özelliği güzelmiş. Renk ayarlarını da tam oturtturduğumda güzel olacak gibi. Eğer mağazadan alıyorsan Ölü piksel testi yaptır satın almadan önce.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı