24H2 güncellemesi yapılamıyor

Rüzgarr16

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 24H2 güncellemesi bir süre önce çıktı ancak bu güncellemeyi Windows Update aracılığıyla yapamıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Yapmayın zaten çok sıkıntılı bir sürüm bende geçenlerde denedim çok sıkıntılı tam oturmamış.

Merhaba 24H2 güncellemesi bir süre önce çıktı ancak bu güncellemeyi Windows Update aracılığıyla yapamıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Yapmayın yaptığınız gibi pişman olursunuz bırakın hata kalsın öyle.

24H2 güncellemesi bana otomatik olarak geldi ve güncelledim. Açıkçası benim sistemde sorunsuz çalışıyor ve oyunlarda daha yüksek performans alıyorum.

Yapmayın zaten çok sıkıntılı bir sürüm bende geçenlerde denedim çok sıkıntılı tam oturmamış.
Yapmayın yaptığınız gibi pişman olursunuz bırakın hata kalsın öyle.
24H2'yi kesinlikle kullanmayın. Başınıza bela alabilirsiniz.
Artık 24H2'nin sorunlarla dolu bir sürüm olduğunu söylemeyi bırakın. Bilgisayarı aldığımda 24H2 kurulu olarak gelmişti. Benim deneyimime göre 24H2'de şu anda bahsedildiği kadar, bariz sorunlarla karşılaşmadım.

24H2 nefretini artık bir kenara bırakın. Aksine şu anda 24H2 geçilebilecek durumda. Technopat'taki güncel konulara göz attığınızda geçilebileceğini söyleyenler mevcut.

Artık 24H2'ye sorunlarla dolu bir sürüm olduğunu söylemeyi bırakın. Bilgisayarı aldığımda 24H2 kurulu olarak gelmişti. Benim deneyimime göre 24H2'de şu anda bahsedildiği kadar, bariz sorunlarla karşılaşmadım.

24H2 nefretini artık bir kenara bırakın. Aksine şu anda 24H2 geçilebilecek durumda. Technopat'taki güncel konulara göz attığınızda geçilebileceğini söyleyenler mevcut.
Neyi savunuyorsun? Bu bir şeyi sevip sevmeme meselesi değil, 24H2 sürümü stabil değil bunu gelen 3 güncelleme sonrasında bile rahatlıkla söylemek mümkün.

Genel olarak baktığında bu sadece Technopat ile ilgili bir durum değil, dünyanın her yerinde insanlar bir çok sorun bildiriyor ve birilerinin "Bende bir şey olmadı, geç" demesi bir şeyi değiştirmez önenli olan veri.

Sorunları görebiliyoruz düzeltilmediğini de.

Neyi savunuyorsun? Bu bir şeyi sevip sevmeme meselesi değil, 24H2 sürümü stabil değil bunu gelen 3 güncelleme sonrasında bile rahatlıkla söylemek mümkün.

Genel olarak baktığında bu sadece Technopat ile ilgili bir durum değil, dünyanın her yerinde insanlar bir çok sorun bildiriyor ve birilerinin "Bende bir şey olmadı, geç" demesi bir şeyi değiştirmez önenli olan veri.

Sorunları görebiliyoruz düzeltilmediğini de.
Pekala, gerçekleri konuşalım. TechnoPat istiyorsa yanlış bilgi olarak işaretleyebilir.

Öncelikle stabil kelimesinin ne olduğunu bilip öyle yorum yapın. Windows sürümleri için kullanılan stabil kelimesi kararlı, istikrarlı, sağlam anlamına gelir. 24H2 sürümüne göz atacak olursak ister kabul edin, ister kabul etmeyin Windows'un bunu başardığını görebiliyoruz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı