24H2 güncellemesi yapılmalı mı?

kadsianin

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI MAG B660M BAZOOKA / i5 12400F / RTX 3060 VENTUS 3X /
Meslek
Grafiker
Neredeyse ilk çıktığından beri Windows 11 kullanıyorum, son zamanlarda biraz fazla kasmaya başladı. 24H2 güncellemesinde toparlanmıyorsa eğer formatlayıp Windows 10'a düşürmeyi düşünüyorum. 24H2'yi yapan arkadaşlar memnun musunuz? Performans konusunda bir değişim var mı?

Burada neler geldiği falan yazıyor hocam, çok özellik geldiği için optimizasyon olsa bile bence kasmayı arttıracağını düşünüyorum.

Bence Windows 10'a falan dönme. Bu ucube sistemi kullanmaktansa Linux'a bir şans ver.

Linux zaten kullanıyorum, siber güvenlikle ilgileniyorum. Kız kardeşime de bilgisayarı öğretiyorum günlük kullanıma da uygun olmasını istiyorum bu yüzden Windows kuruyorum.

Burada neler geldiği falan yazıyor hocam, çok özellik geldiği için optimizasyon olsa bile bence kasmayı arttıracağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim bakıyorum şimdi.

Aslında soru yanlış. Hani şu açıdan diyorum milyon tane kullanıcı var ve milyon kullanıcının sistem parçaları da bambaşka.

Sen X bir donanım parçası kullanıp sorun yaşarken Z kullanan birisi de sorun yaşamaz bu gibi etkenler fazla.

Bence bu gibi konularda X X X sistemim var bu sistemde sorun yaşayanlar oluyor mu? gibi sorulursa bence sağlıklı bir sonuç alınır.

Ben şimdi Ryzen 5 3600, RX 6700 XT, Samsung Evo 860 SSD, 16 GB DDR4 3200 T-Force ve B450 Gaming X parçalarını kullanıyorum sorun yaşamıyorum mesela son güncellemede de ve ondan öncekilerde de. Ne bir mavi ekran ne bir yavaşlama ne de bir hata.

"Linux'ta daha yüksek izin seviyesine sahip eylemleri gerçekleştirmek için kullanılan sudo komutu. Artık aynı komutu Windows'ta da kullanabilir." şu kısma patladım :D

Okudum hepsini videolar vs de izledim tercihim düşürmek. Sistemim çok eski değil (RTX 3060 - İ5 12) ama yine de çok dolu ve kalabalık geldi gözüme. Kullanışsız değil kullanışlı güzel özellikler fakat 1-2 ay bekleyip bi bakacağım. Kasma sorunları vs oluyormuş genel olarak bir çözülsün belki tekrar güncellerim.

Aslında soru yanlış. Hani şu açıdan diyorum milyon tane kullanıcı var ve milyon kullanıcının sistem parçaları da bambaşka.

Sen X bir donanım parçası kullanıp sorun yaşarken Z kullanan birisi de sorun yaşamaz bu gibi etkenler fazla.

Bence bu gibi konularda X X X sistemim var bu sistemde sorun yaşayanlar oluyor mu? Gibi sorulursa bence sağlıklı bir sonuç alınır.

Ben şimdi Ryzen 5 3600, RX 6700 XT, Samsung EVO 860 SSD, 16 GB DDR4 3200 t-Force ve B450 Gaming X parçalarını kullanıyorum sorun yaşamıyorum mesela son güncellemede de ve ondan öncekilerde de. Ne bir mavi ekran ne bir yavaşlama ne de bir hata.

Haklısınız hocam konuyu açtıktan sonra aklıma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı