25.000-28.000 arası laptop önerisi

Bütçe
25.000-28.000

Josue35

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2016
Mesajlar
62
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Anestezi Teknisyeni- TTCBS
Merhaba kolay gelsin,

1 ay içinde daha fazla zam gelmeden (çünkü kafamda ki laptopa 2.5 bin TL zam geldi 3 gün içinde :D) gaming laptop almak istiyorum bütçem başlık da yazdığı gibidir. 7 yıla yakındır Monster kullanıcısıyım inanılmaz memnunum servis bakımından da çok memnunum ve fan boyum :D Abra A7 v6.3 960Mli modelini kullanıyorum 7 yıl geçmesine rağmen beni idare ediyor hala ama kardeşime verip yeni laptop almak istiyorum.

Aklımda Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook modeli var tasarıma kasasına aşık oldum sırf o yüzden bile istiyorum diyebilirim.

Bu modeli kullanan varsa yorum yapabilir mi veya o paraya bu modele bu özelliklere değer mi ısınma sorunu drop sorunu yer miyim herhangi bir sorun alır mıyım?

Arkadaşımda hemen hemen aynı özelliklerde Acer Nitro 5 var Valorant da inanılmaz drop sorunu yiyor. Aklımdaki modeli aldığımda şu ayarı aç yap şu ekstra özelliğini kullanadabilirsin tarzı tavsiyelerinizi de bekliyorum uzun zamandır takip edemiyorum çünkü PC işlerini yardıma ihtiyacım var :D

Ve ekstra olarak bütçeme uygun kesin almalısın aklında ki modeli boşver bunu şiddetle tavsiye ederim dediğiniz başka model varsa da önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim. (Ekran takıntım var önereceğiniz modeller 17 inç olursa sevinirim)
 
Son düzenleme:

Ege bu cihaz MUX'lu ve 115W mı? Çok hoşuma gidiyor kasa ve özellikler şeytan dürtüyor :D

MUX'lu ve 140W bu cihaz hocam.
Şu Acer da kronik ısınma sorunu drop sorunu gördüğüm ve okuduğum için arkadaşımında başına geldiği için uzak durmak istiyorum ya.
 
10.nesil Intel işlemciler zaten gereğinden fazla isiniyorlar, kaç derece görmüştunuz ki attığım model yeni kasalari.
Normal kullanımda 70 falan oyuna girdiği anda 90-95 arası görüyor arkadaşım hep. Valorant da düşük ayarlara dahi alsa efsane drop sorunu yaşıyor oyun oynanmıyor şaka gibi :D Servise göndericek bakalım o yüzden soğudum bende ön yargım oluştu
 
Fiyatı uçuyor bunun da ya geçenlerde 25 bindi. Dolar da artıyor, daha da fiyatı artmadan almayı düşünen almalı bence.
 

Geri
Yukarı