25.000₺ sistem tavsiyesi

Bütçe
25.000₺

430518

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 25.000₺ veya ona daha yakın bir fiyata bilgisayara istiyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ve akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. (yüksek grafiklerde) bunu sağlayabilecek bir bilgisayar arıyorum. Ben bilgisayarlardan fazla anlayamam bu yüzden size danışmak istedim :D. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben de o civarda bir sistem toplamayı düşünüyorum şuna göz atabilirsiniz
Bütçeniz 25bin tl ise 3070den düşük model kartlı sistem almamanızı tavsiye ederim.
Oyunlarda performansı etkileyen en önemli parça ekran kartıdır.

Ben de o civarda bir sistem toplamayı düşünüyorum şuna göz atabilirsiniz.
Bütçeniz 25bin TL ise 3070'den düşük model kartlı sistem almamanızı tavsiye ederim.
Oyunlarda performansı etkileyen en önemli parça ekran kartıdır.

Sağ olun hocam. Güzel bir sistem gibi duruyor.

Ayrıca:
-Sistemde mutlaka m2 ssd kullanın
-min 650w psu kullanın
-Amd işlemci ise 5600 ve üstü, intel ise 12400 ve üstü
-anakartlarda segment skalası
amd:A B X
intel:B H Z
amd b serisi, intelde eğer k serisi işlemci(oc yapılabilen) aldıysanız z serisi anakart tercih etmelisiniz.(amd işlemcilerin hepsine oc yapılır anakart b serisi olsa dahi)
Ayrıca intel işlemcilerin amdye göre ucuz olması sizi yanıltmasın, intel anakartlar amdye göre oldukça pahalıdır ve mutlaka ekstra soğutucu gerektirir.

Ayrıca:
-Sistemde mutlaka M.2 SSD kullanın.
-Min 650W PSU kullanın.
-AMD işlemci ise 5600 ve üstü, Intel ise 12400 ve üstü.
-Anakartlarda segment skalası.
AMD: A b X
Intel: B h Z
AMD b serisi, Intel'de eğer k serisi işlemci(OC yapılabilen) aldıysanız Z serisi anakart tercih etmelisiniz.(AMD işlemcilerin hepsine OC yapılır anakart b serisi olsa dahi)
Ayrıca Intel işlemcilerin AMD'ye göre ucuz olması sizi yanıltmasın, Intel anakartlar AMD'ye göre oldukça pahalıdır ve mutlaka ekstra soğutucu gerektirir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı