25.000 TL - 26.000 TL arası sistem önerisi

Hocam ekran kartının sahibi ile evimin arasında 10 dk yürüme mesafesi var. Gittiğim zaman ne yapmam lazım ne hakkında sorular sormalıyım ona göre buraya size anlatacağım.

Hocam ekran kartının sahibi ile evimin arasında 10 dk yürüme mesafesi var. Gittiğim zaman ne yapmam lazım ne hakkında sorular sormalıyım ona göre buraya size anlatacağım.
@Kambur_Kaplumba

Oraya gittiğimde FurMark testi yapsam sonuçların iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlarım? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?

Başka 2.el ekran kartı önerin varsa olur hocam .

Son düzenleme:

@Kambur_Kaplumba

Oraya gittiğimde FurMark testi yapsam sonuçların iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlarım? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?

Başka 2.el ekran kartı önerin varsa olur hocam .
Hocam bi kere miningi net bir şekilde anlamanın bir yolu yok sadece fikir edinebilirsiniz, gitmeden önce 6800 xt furmark fps değerlerine bakın oraya gidince occt veya furmark gibi testlerden hem sıcaklık hemde fps değerlerini kontrol edin. Sıcaklık 75 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yoktur fps değerleride normalse tercih edilebilir.

Hocam bir kere miningi net bir şekilde anlamanın bir yolu yok sadece fikir edinebilirsiniz, gitmeden önce 6800 XT FurMark FPS değerlerine bakın oraya gidince OCCT veya FurMark gibi testlerden hem sıcaklık hem de FPS değerlerini kontrol edin. Sıcaklık 75 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yoktur FPS değerleride normalse tercih edilebilir.

Hocam o kartta vida mühürleri yok kartın içi açılmış faturası yok kart sahibi test yapmak yönünde değil bir de garantisi yok o yüzden o kartı saldım.

Hocam o kartta vida mühürleri yok kartın içi açılmış faturası yok kart sahibi test yapmak yönünde değil bir de garantisi yok o yüzden o kartı saldım.
Örnek olması açısından atmıştım zaten kartı da açılıp açılmamış olduğuna dikkat etmemişim kusura bakmayın. Gene bu bütçelerde 6800 xt bulursunuz ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı