Yerel restorantta kuryelik yapılır mı?

torress707

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar yaşım 21 küçük bir ilçede yaşıyorum, kuryelik yapılır mı sizce trafik vs. çok yok zaten küçük yer olduğu için hızlı gitmeme de gerek yok tehlikesi nispeten daha az diyebilirim. Sizce yapılabilir mi tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
yapılır ama ücreti önemli hocam istanbulda kuryeler aylık 70-80 arası kazandığını belirtiyor, bu işi kırsal bi yerde yapacaksın ve gerçekten değecek bir karşılık almalısın. Bir motor kullanıcısı olarak söylüyorum kışın iliklerine kadar soğuğu hissedecek ıslanacaksın yazın güneşte kaskın içinde terden bunalacaksın bunları göz önünde bulundurarak bu işe gir derim.

yapılır ama ücreti önemli hocam istanbulda kuryeler aylık 70-80 arası kazandığını belirtiyor, bu işi kırsal bi yerde yapacaksın ve gerçekten değecek bir karşılık almalısın. Bir motor kullanıcısı olarak söylüyorum kışın iliklerine kadar soğuğu hissedecek ıslanacaksın yazın güneşte kaskın içinde terden bunalacaksın bunları göz önünde bulundurarak bu işe gir derim.
motor kullanıyorum hocam zaten onun zorluğunu biliyorum demek istediğim iş hakkında yani trendyol go falan olmadığı için onun farkı falan var mıdır anlamında sordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı