DRAM içeren GEN 4 SSD'ler de 2000 TL civarlarında o zaman.DRAM'in eksikliğini hissettirmeyen bir SSD. Gen 4 olması çok daha önemli.
Dediğim gibi DRAM'in eksikliğini hissettirmiyor. Cache belleği olmasa da Windows için alınabilecek en iyisi.DRAM içeren GEN 4 SSD'ler de 2000 TL civarlarında o zaman.
Anladım. Kasa için 750W başka önerin var mı? Taksik seçeneklerine bakıyorum bu sinerji de adam akıllı taksik seçeneği yokmuş.Dediğim gibi DRAM'in eksikliğini hissettirmiyor. Cache belleği olmasa da Windows için alınabilecek en iyisi.
Anladım. Kasa için 750W başka önerin var mı? Taksik seçeneklerine bakıyorum bu sinerji de adam akıllı taksik seçeneği yokmuş.
Ooo kasayla bunun fiyat farkı çok fazlaymış. Mecbur tek çekim alacağım. Umarım kasanın içindeki PSU da sağlamdır.High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Reis rahatsız ettim kusura bakma da, bu sistemde işlemci Apex'de 79 80 dereceye kadar çıkıyor. Değerleri normal mi yoksa yüksek mi?AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Stok soğutucuyla normal. Bu mevsimde çok sorun olmaz ama yaza gelmeden değiştirin. 1K'ya gayet güzel soğutucular var.Ooo kasayla bunun fiyat farkı çok fazlaymış. Mecbur tek çekim alacağım. Umarım kasanın içindeki PSU da sağlamdır.
Reis rahatsız ettim kusura bakma da, bu sistemde işlemci Apex'de 79 80 dereceye kadar çıkıyor. Değerleri normal mi yoksa yüksek mi?
Zaten stok soğutucu yok ki. Senin önerdiğin soğutuyucu almıştım:Stok soğutucuyla normal. Bu mevsimde çok sorun olmaz ama yaza gelmeden değiştirin. 1K'ya gayet güzel soğutucular var.
O zaman normal değil. O soğutucu gayet yeterli. Termal macun ne kullandınız? Tam oturmamış olabilir.Zaten stok soğutucu yok ki. Senin önerdiğin soğutuyucu almıştım:
O zaman normal değil. O soğutucu gayet yeterli. Termal macun ne kullandınız? Tam oturmamış olabilir.
Değerlerde çok sorun yok gibi. Genel ortalamada yük altında 75 derece görüyor.İçinden çıkan 0.002 gram termal macununu kullandım
Aslında sorun yaşamadım sıcaklık konusunda undervolt denemelerim dışında. OCCT testinde bile 72 derecelerde kalıyor. Ama Apex'de 80'i görüyor. Ama sanırım 5250 MHz'de çalışıyordu işlemci. OCCT'de daha az. Undervolt dedim ama ayarlarım kapalı açık falan değil ham işlemci performansında yaşandı.
Eki Görüntüle 2383495
Şunu da paylaşayım:
Eki Görüntüle 2383521