25.000 TL DDR5 sistem önerisi

Dediğim gibi DRAM'in eksikliğini hissettirmiyor. Cache belleği olmasa da Windows için alınabilecek en iyisi.
Anladım. Kasa için 750W başka önerin var mı? Taksik seçeneklerine bakıyorum bu sinerji de adam akıllı taksik seçeneği yokmuş.

Anladım. Kasa için 750W başka önerin var mı? Taksik seçeneklerine bakıyorum bu sinerji de adam akıllı taksik seçeneği yokmuş.

Ooo kasayla bunun fiyat farkı çok fazlaymış. Mecbur tek çekim alacağım. Umarım kasanın içindeki PSU da sağlamdır.

Reis rahatsız ettim kusura bakma da, bu sistemde işlemci Apex'de 79 80 dereceye kadar çıkıyor. Değerleri normal mi yoksa yüksek mi?

Son düzenleme:
Ooo kasayla bunun fiyat farkı çok fazlaymış. Mecbur tek çekim alacağım. Umarım kasanın içindeki PSU da sağlamdır.

Reis rahatsız ettim kusura bakma da, bu sistemde işlemci Apex'de 79 80 dereceye kadar çıkıyor. Değerleri normal mi yoksa yüksek mi?
Stok soğutucuyla normal. Bu mevsimde çok sorun olmaz ama yaza gelmeden değiştirin. 1K'ya gayet güzel soğutucular var.

O zaman normal değil. O soğutucu gayet yeterli. Termal macun ne kullandınız? Tam oturmamış olabilir.

İçinden çıkan 0.002 gram termal macununu kullandım

Aslında sorun yaşamadım sıcaklık konusunda undervolt denemelerim dışında. OCCT testinde bile 72 derecelerde kalıyor. Ama Apex'de 80'i görüyor. Ama sanırım 5250 MHz'de çalışıyordu işlemci. OCCT'de daha az. Undervolt dedim ama ayarlarım kapalı açık falan değil ham işlemci performansında yaşandı.

1735405639513.png

Şunu da paylaşayım:

1735407701801.png

Son düzenleme:
İçinden çıkan 0.002 gram termal macununu kullandım

Aslında sorun yaşamadım sıcaklık konusunda undervolt denemelerim dışında. OCCT testinde bile 72 derecelerde kalıyor. Ama Apex'de 80'i görüyor. Ama sanırım 5250 MHz'de çalışıyordu işlemci. OCCT'de daha az. Undervolt dedim ama ayarlarım kapalı açık falan değil ham işlemci performansında yaşandı.

Eki Görüntüle 2383495

Şunu da paylaşayım:

Eki Görüntüle 2383521
Değerlerde çok sorun yok gibi. Genel ortalamada yük altında 75 derece görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı