Hocam bu arada benim attığım 3070 sistem yerine diğer arkadaşın attığı 3070 Ti sistemi alın, ben 20k bütçe için öneri yapmıştım şimdi fark ettim 25k bütçeniz varmış.
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
O zaman bir soruda ben sorayım izninizle, yakın bir zamanda sonunda hayalimdeki sistemi toplayacağım bende, ekonomik ve saf güç açısından AMD daha ön planda oluyor bu yüzden 6700XT gibi bir kart düşünüyorum, sizce geçilir mi? Eksik bir şey ya da bir sorun var mı?
O zaman bir soruda ben sorayım izninizle, yakın bir zamanda sonunda hayalimdeki sistemi toplayacağım bende, ekonomik ve saf güç açısından AMD daha ön planda oluyor bu yüzden 6700XT gibi bir kart düşünüyorum, sizce geçilir mi? Eksik bir şey ya da bir sorun var mı?
Yok bir sorum sağol teşekkürler senin soruna gelirse
AMD ye geçilir hakkını veriyo yani bazen bazı oyunlarda çok şaşırtıyo fps konusunda alınır iyidir severim kendisini iyi sosyaller.
Yok bir sorum sağ ol teşekkürler senin soruna gelirse.
AMD'ye geçilir hakkını veriyor yani bazen bazı oyunlarda çok şaşırtıyor FPS konusunda alınır iyidir severim kendisini iyi sosyaller.