25.000 TL geleceğe yönelik sistem toplama

RTX 3070 Ti almama sebebim bellek boyutu 8 GB olması, RX 6700 XT almamın nedeni 12 GB bellek olması bir de 3070 Ti aynı performans da bilginize.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yanlışın var dostum RX 6700XT RTX 3070 ile bile tam olarak denk değil ve ben RTX 3070 Ti'ı örnek verdim.

Hocam sağ olun teşekkürler dediğinizi yapacağım, inşallah 8 GB VRAM ileride oyunlarda sorun çıkartmaz.

Hocam bu arada benim attığım 3070 sistem yerine diğer arkadaşın attığı 3070 Ti sistemi alın, ben 20k bütçe için öneri yapmıştım şimdi fark ettim 25k bütçeniz varmış.

Şu sistemi yani.

Yanlışın var dostum RX 6700XT RTX 3070 ile bile tam olarak denk değil ve ben RTX 3070 Ti'ı örnek verdim.

Haklısın AMD'den vazgeçme vakti geldi 10 yıldır amd kullanıcısıyım sizde anlayın beni artık :D

Haklısın AMD'den vazgeçme vakti geldi 10 yıldır AMD kullanıcısıyım sizde anlayın beni artık :D

O zaman bir soruda ben sorayım izninizle, yakın bir zamanda sonunda hayalimdeki sistemi toplayacağım bende, ekonomik ve saf güç açısından AMD daha ön planda oluyor bu yüzden 6700XT gibi bir kart düşünüyorum, sizce geçilir mi? Eksik bir şey ya da bir sorun var mı?

O zaman bir soruda ben sorayım izninizle, yakın bir zamanda sonunda hayalimdeki sistemi toplayacağım bende, ekonomik ve saf güç açısından AMD daha ön planda oluyor bu yüzden 6700XT gibi bir kart düşünüyorum, sizce geçilir mi? Eksik bir şey ya da bir sorun var mı?
Yok bir sorum sağol teşekkürler senin soruna gelirse
AMD ye geçilir hakkını veriyo yani bazen bazı oyunlarda çok şaşırtıyo fps konusunda alınır iyidir severim kendisini iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı