25.000 TL hazır sistem tavsiyesi

aliyaser141404

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

25.000 TL'ye kadar bütçem bulunuyor. Kardeşime oyun amacıyla bir sistem almak istiyorum. Biraz araştırma yaptığımda genelde RTX 4060 Ti sistemler daha fazla tavsiye ediliyor. Bu sebeple ekran kartı olarak RTX 4060 Ti modeline karar kıldım. Fakat farklı bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Fakat işlemci ve diğer bileşenlerde kararsız kaldım.

Sistem 1
Sistem 2

Yani o konuda haklısın ileride iyice çöp olur 8 yeterli olmaz ama DLSS olduğu için tercih etmiştim zamanında.

DLSS bir şeyi değiştirmiyor 8 VRAM olunca, 2 yıl sonra high ayarlarda oyun açamayacak bize laf yapacak. Benim sistemi alırsa en azından AM5 güncel olur. İleride 4070e yükseltirse bir daha bilgisayar gereği duymaz.

DLSS bir şeyi değiştirmiyor 8 VRAM olunca, 2 yıl sonra high ayarlarda oyun açamayacak bize laf yapacak. Benim sistemi alırsa en azından AM5 güncel olur. İleride 4070e yükseltirse bir daha bilgisayar gereği duymaz.

Beni üzdün dostum haklı olduğun için yanlış anlama peki sence R5 5500 4060 Ti GTA6 açabilecek mi?

Kanka bununla yayın açabilir veya CS2 PUBG tarzı orta düzey oyunlar oynayabılır mıyım, yeterli mi sence?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı