Arkadaşlar geçen hafta laptop almayı planlıyordum, baktım dolar artmaya başladı şimdi almazsam sonra bir daha asla alamam. Fiyatlar daha düşmez gibi geliyor yani. Bütçem 25000 civarı olacak. Fiyat performans olmalı kazıklanmak istemiyorum. Özellikle world karta 2000 civarı 12 ay taksite bölünebilmesi lazım. Genel olarak ASUS, Acer ve MSI'ye ısındım hatta şöyle bir iki model var şu an Hepsiburada'da satışta olan. Sizce değer mi ya da daha iyisi var mı? HP öneren olmuş ama ısınma problemi vardı eskiden. Eğer arada çok bir fark yoksa onu önermeyin soğuğum ona karşı. Şu an HP kullanıyorum. Uzun yıllar beni idare etti ve yine uzun ömürlü bir şey istiyorum bilindik olmayan markalar önermezseniz iyi olur. 3050 Ti ile 3060 arasında fark olur mu onu da bilmiyorum. Bazıları 12. nesil i5, bazıları 11. nesil i7. bayağı kararsızım ama şu sıralar almam lazım. Kargoda bir sıkıntı olur mu iadesinde falan onu da tam bilmiyorum ilk defa internetten alacağım. Yardım eder misiniz?
Hızlı yazdım biraz karışık olduysa kusura bakmayın aceleye geldi biraz affınıza sığınıyorum.
Hızlı yazdım biraz karışık olduysa kusura bakmayın aceleye geldi biraz affınıza sığınıyorum.
Son düzenleme: