25.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Tlpkvk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 789

Tlpkvk

Femtopat
Daha fazla  
Bugün alacağım inşaallah fakat önümde 2 seçenek var ya önce kaliteli ekipman alıp 5 ayda taksitlerini ödeyip 25.000TL kasa toplayacağım ya da şimdi Full set PC alacağım sizce nasıl yapayım? Eğer ekipmanları şimdi alacaksam onları şöyle seçtim.

Monitör: Monster Aryond A27 V1.2 Monitör
Mouse: Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM

Eğer 25.000 TL verip Full set yap sana yeter diyorsanız da ekipman kalitesi epeyi düşer. Bana akıl verecek bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Eğer toplu alacaksam da kasa için 16.000 TL bütçe kalıyor sadece mouse kalitesinden düşersem. Logitech G102 alırım klavyeden de düşebiliriz ama mekanik red Switch şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör(Lenovo olabilir)
Klavye(daha uygun olabilir)

Oradan kıstıklarınızla daha iyi sistem toplayabilirsiniz.

Bugün alacağım inşaallah fakat önümde 2 seçenek var ya önce kaliteli ekipman alıp 5 ayda taksitlerini ödeyip 25.000TL kasa toplayacağım ya da şimdi Full set PC alacağım sizce nasıl yapayım? Eğer ekipmanları şimdi alacaksam onları şöyle seçtim.

Mouse: Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM

Eğer 25.000 TL verip Full set yap sana yeter diyorsanız da ekipman kalitesi epeyi düşer. Bana akıl verecek bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Eğer toplu alacaksam da kasa için 16.000 TL bütçe kalıyor sadece mouse kalitesinden düşersem. Logitech G102 alırım klavyeden de düşebiliriz ama mekanik red Switch şart.
240hz istiyorsan. Aoc monitörüne bak.

Monitör(Lenovo olabilir)

1 ay önce kuzenim aldı bu sistemi performans olarak gayet iyi

1 ay önce kuzenim aldı bu sistemi performans olarak gayet iyi
Anladım hangi oyunları oynuyor

Monitör(Lenovo olabilir)

İleride boost yapılabilir mi anakart falan iyi mi yani. Atıyorum 12 ay sonra işlemciyi 3-4 basamak daha kalitelisini aldım sorun olur mu

Monitör(Lenovo olabilir)

Stokta kalmamış hocam başka öneriniz var mı bu özellikler baya iyiydi

Merhaba sistem yorumu dışında yaklaşık 1.5 senedir belirttiğiniz klavyeyi kullanıyorum genel olarak güzel bir klavye fakat anladığım kadarıyla kronik olan bir tuşta LED hatası gibi bir sorunu var kendimden örnek verirsem RGB moda aldığım zaman Home tuşu diğer renklerden daha hızlı değişiyor 1 tuşta daha vardı ama net olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Birkaç kişide daha bu sorun var ben zamanında çok çok ucuza almıştım o zaman için bile bu yüzden beni rahatsız etmiyor ama bilgilendirmek istedim sabit renkte kullanıyorum böyle bir sıkıntı yaşamıyorum sorunun kaynağı ne ondan da pek emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı