Tlpkvk
Femtopat
Daha fazla
Bugün alacağım inşaallah fakat önümde 2 seçenek var ya önce kaliteli ekipman alıp 5 ayda taksitlerini ödeyip 25.000TL kasa toplayacağım ya da şimdi Full set PC alacağım sizce nasıl yapayım? Eğer ekipmanları şimdi alacaksam onları şöyle seçtim.
Monitör: Monster Aryond A27 V1.2 Monitör
Mouse: Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Eğer 25.000 TL verip Full set yap sana yeter diyorsanız da ekipman kalitesi epeyi düşer. Bana akıl verecek bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Eğer toplu alacaksam da kasa için 16.000 TL bütçe kalıyor sadece mouse kalitesinden düşersem. Logitech G102 alırım klavyeden de düşebiliriz ama mekanik red Switch şart.
Monitör: Monster Aryond A27 V1.2 Monitör
Mouse: Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Eğer 25.000 TL verip Full set yap sana yeter diyorsanız da ekipman kalitesi epeyi düşer. Bana akıl verecek bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Eğer toplu alacaksam da kasa için 16.000 TL bütçe kalıyor sadece mouse kalitesinden düşersem. Logitech G102 alırım klavyeden de düşebiliriz ama mekanik red Switch şart.
Son düzenleyen: Moderatör: