25.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Daha fazla  
Bütçem yaklaşık olarak 25.000TL, düşük ayarlarda CS2 ve Valorant oynamak için kasa + monitör (minimum 144Hz) arıyorum. Bu bütçeye uygun bir sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem yaklaşık olarak 25.000TL, düşük ayarlarda CS2 ve Valorant oynamak için kasa + monitör (minimum 144Hz) arıyorum. Bu bütçeye uygun bir sistem var mı?

2 elde monitörü tercih etmen veya sistemi toplama yapıp kasayı ve RAM gibi 1 2 bileşeni 2 el almanızı öneririm günümüzde sıfır sistem için artık minimum 35 k gözden çıkarmanız gerekiyor.

bunları tavsiye ederim

Hocam RTX 3050 ve o monitör ne yalvarırım bir daha sistem tavsiye etmeyin

Kasayı ve monitörü kendim kullanıyorum gayet memnunum 21k tutuyor kalan parayla da ekipman alırsın.

Hocam attığınız sistemin işlemcisi ekran kartı ve PSU'su düşük çoğu oyunda tatmin eder mi hiç bilmiyoruö
Monitörde VA panel ve fiyatına hak etmiyor 3000 3700 TL arasında olsa düşünürüm ama 5000 asla hak etmiyor.

Hocam attığım sistemde anakartı 242 TL farkla B450M kasayı da BitFenix yaparsanız müthiş bir sistem bütçe artarsa tabii onun dışında monitörü temiz 2 el almanızı şiddetle tavsiye ediyorum bütçe çıkamayacaksınız.

Son düzenleme:
Hocam attığım sistemi şu anda kullanıyorum Cyberpunk 2077 orta ayarlarda 60 - 80 dolaşıyor full ayarlarda 60 FPS ten aşa indiğini görmedim diğer oyunlarda da performansı gayet güzel.

i5 12 Arc 580 alabilirsin biraz aşar ama bir de Arc'ın driver sorunları varmış.

i5 12 Arc 580 alabilirsin biraz aşar ama bir de Arc'ın driver sorunları varmış.

Arc'ın driver sorununu görmedim Arc A750 kullanıyorum oyunlarda da performansı çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…