25.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Düşük seviyeden kastım eski nesil yani. R5 2600/3600/5600 gibi işlemcilerde performans düşüyor. Hâlbuki 5600 gibi bir işlemcinin hâyli hâyli yetiyor olması gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru diyorsun biraz fazla yük veriyo işlemciye fps oyunu oynamayı düşünüyorum ben sıkıntı yapar mı sence?

AMD Ryzen 5 7600 civarı ama Intel'le AMD rakip sıkıntı yaratır mı?
Yaratmaz, ilgisi yok farklı firma olmalarıyla. Ancak 7700 XT ile de iyi kombo olur onu da düşünebilirsiniz. Bütçeye bağlı tabii.

Hocam attığınız sistemin işlemcisi ekran kartı ve PSU'su düşük çoğu oyunda tatmin eder mi hiç bilmiyoruö.
Monitörde VA panel ve fiyatına hak etmiyor 3000 3700 TL arasında olsa düşünürüm ama 5000 asla hak etmiyor.

Hocam attığım sistemde anakartı 242 TL farkla B450M kasayı da BitFenix yaparsanız müthiş bir sistem bütçe artarsa tabii onun dışında monitörü temiz 2 el almanızı şiddetle tavsiye ediyorum bütçe çıkamayacaksınız.

Kral o sistem şu an zaten F/P cihazlardan monitörde gayet iyi ARC750 zaten RTX 3060'a yakın performans veriyor Google bakabilirsiniz yakın zamanda sistemi bir de o ASUS'un monitörünü alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı