25.000 TL NVIDIA sistem toplama

Bütçe
20.000-25.000 TL

ashinaxv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemin NVIDIA olmasını istiyorum. Aklımda 4060 Ti var. Monitör olmayacak.

Bu sistemi de işlemciyi i5 13400F yapıp alabilirim, fiyatı bana bayağı uygun geldi sizlerin de fikrini almak istiyorum.

Merhaba, sistemin NVIDIA olmasını istiyorum. Aklımda 4060 Ti var. Monitör olmayacak.

Bu sistemi de işlemciyi i5 13400F yapıp alabilirim, fiyatı bana bayağı uygun geldi sizlerin de fikrini almak istiyorum.
23 bin verip 8 GB VRAM mı? Ben olsam AMD'ye yönelip bunu alırdım ayrıca RX 6800 4060ti'den daha performanslı bir kart. AMD'nin yazılımsal sorunları artık yok denecek kadar az. İlla Nvidia olsun diyorsanız alabilirsiniz ama ileride pişman olacaksınız 8GB vram artık yeni oyunlarda ultrada yetersiz geliyor.

4060 Ti alırsan bir de uzun süre kullanacaksan hayatının pişmanlığını yaşarsın.

Siz ne almamı önerirsiniz?

23 bin verip 8 GB VRAM mı? Ben olsam AMD'ye yönelip bunu alırdım ayrıca RX 6800 4060 Ti'den daha performanslı bir kart.

AMD yazılımsal açıdan çok sıkıntılı olduğu için düşünmüyorum.

23 bin verip 8 GB VRAM mı? Ben olsam AMD'ye yönelip bunu alırdım ayrıca RX 6800 4060 Ti'den daha performanslı bir kart. AMD'nin yazılımsal sorunları artık yok denecek kadar az. İlla NVIDIA olsun diyorsanız alabilirsiniz ama ileride pişman olacaksınız 8 GB VRAM artık yeni oyunlarda ultrada yetersiz geliyor.

NVIDIA olarak ne önerirsiniz bu bütçede?

Siz ne almamı önerirsiniz?
25.2K tutuyor.

Bunu alabilirsin.

4060 Ti istememin sebebi DLSS 3.0 teknolojisi. Onun dışında AMD tarafına hiç güvenmiyorum fakat düşüneceğim, taksitle alacağım için teker teker topladığımda daha pahalı bir fiyat geliyor yine de öneriler için teşekkür ederim.

23 bin verip 8 GB VRAM mı? Ben olsam AMD'ye yönelip bunu alırdım ayrıca RX 6800 4060 Ti'den daha performanslı bir kart. AMD'nin yazılımsal sorunları artık yok denecek kadar az. İlla NVIDIA olsun diyorsanız alabilirsiniz ama ileride pişman olacaksınız 8 GB VRAM artık yeni oyunlarda ultrada yetersiz geliyor.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bu sistem 1080p de darboğaz yapar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı