25.000 TL PC vs PS 5

valrus

Hectopat
Daha fazla  
PC için 25k bütçem var PS4 oyunlarını oynamadım işlerimi halledebileceğim bir bilgisayarım var bu zamana kadar hep PC kullandım ama konsolu da denemek istiyorum ayrıca PS özel oyunlarına da ilgim var sizce pişman olur muyum hangisini almalıyım?

Pişman olup olmayacağini kimse bilemez. Zevk meselesi. Ben PC tarafındayım daima. Konsol sevmiyorum.

PC için 25k bütçem var PS4 oyunlarını oynamadım işlerimi halledebileceğim bir bilgisayarım var bu zamana kadar hep PC kullandım ama konsolu da denemek istiyorum ayrıca PS özel oyunlarına da ilgim var sizce pişman olur muyum hangisini almalıyım?

25 bin TL'ye alıcağın PC ile PS5 oyunlarının hepsini, P5 ile de pcyle yapacağın çok farklı. Sadece oyun oynayacaksan, yanında da bir PC varsa idareten yeter.

Sanırım sizin gönlünüz de biraz PS5'den yana. Hep PC kullananlar konsoldan şikayet edebiliyor eğer alışırım derseniz alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı