O ekran kartı kesin değişmeli. 3080 alırsınız.25.000TL üst sınırım daha da geçemem. Bu durumda bana önereceğiniz değiştir diyeceğiniz bir şey var mı?
Eki Görüntüle 660772
2 ay bekleyemem maalesef. Şu an için düşünüyorum. Ekran kartının neyini beğenmediniz anlamadım?O ekran kartı kesin değişmeli. 3080 alırsınız.
Bu paraya 3200 MHz RAM? Anakart 4400 destekliyor. Biraz daha bekleyin, RTX 3000 serisi ekran kartlı bir sistem toplanabilir.
25.000TL üst sınırım daha da geçemem. Bu durumda bana önereceğiniz değiştir diyeceğiniz bir şey var mı?
Eki Görüntüle 660772
Ne amaçla kullanicaksiniz.
Çok acil değilse 3080 beklemenizi tavsiye ederim.Yoksa boşuna almış olursunuz.25.000TL üst sınırım daha da geçemem. Bu durumda bana önereceğiniz değiştir diyeceğiniz bir şey var mı?
Eki Görüntüle 660772
İsterseniz işlemci ile uyumlu düşük bir kart almanızı ve sonra güncellemenizi tavsiye ederim.2 ay bekleyemem maalesef. Şu an için düşünüyorum. Siz bu sisteme ram olarak ne önerirsiniz?
neden peki?Çok acil değilse 3080 beklemenizi tavsiye ederim.Yoksa boşuna almış olursunuz.
İsterseniz işlemci ile uyumlu düşük bir kart almanızı ve sonra güncellemenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.