Withchain
Picopat
Neden peki?
Nedeni basit. İlk olarak RTX 3080 ekran kartı, 2080 Super'e oranla çok daha performanslı olacak diyorlar. İkinci olarak ise çok daha ucuz.
Neden peki?
bu sisteme ne dersiniz?Çok acil değilse 3080 beklemenizi tavsiye ederim.Yoksa boşuna almış olursunuz.
İsterseniz işlemci ile uyumlu düşük bir kart almanızı ve sonra güncellemenizi tavsiye ederim.
3000 serisi bekleyecek vaktim yok. Bu sistemi değerlendirir misiniz?Nedeni basit. İlk olarak RTX 3080 ekran kartı, 2080 Super'e oranla çok daha performanslı olacak diyorlar. İkinci olarak ise çok daha ucuz.
bu kadar bütçem yok maalesef.10700K için bir arkadaşım şunu aldı. Yük altında soğutması gayet başarılı. Sessiz de çalışıyor.
Asus ROG Strix LC 360 İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı
Asus ROG Strix LC 360 İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
şu an için 2. el düşünmüyorum. Teşekkürler.Hocam ilgilenirseniz size 9500 TL'ye 2080ti satabilirim, temiz kullanılmış, 1 yıllık ve Vatan'dan alınma. Garanti, fatura ve kutsu var. 3090'ı bekliyorum ben de.
PSU, sıvı soğutma, SSD daha hızlı, anakart bir tık daha üstün.Teşekkürler fakat Vatan'dan toplamak istiyorum. Mağazaya gidip alacağım. Benim topladığım sisteme göre daha kaliteli parçaların olduğundan bahsetmişsiniz. Onları öğrenebilir miyim?
Öneriniz için teşekkürler, ama yine de karşımda muhattabım olsun istiyorum. İstanbul dışında oturduğum için de sinerji mağazasına gidip alma şansım yok. Rica etsem bu attıklarınıza benzer bir sistemi vatandan toplar mısınız?PSU, sıvı soğutma, SSD daha hızlı, anakart bir tık daha üstün.
Ancak farklı bir yerden 2080S ekran kartlı, 360MM sıvı soğutmalı, Corsair kasa ve PSU'lu, 0.5MS 240HZ monitörlü, i9 10900 işlemcili üst seviye sistemi montaj dahil 20.898₺'ye topladım:
Pc Toplama Sihirbazı
www.sinerji.gen.tr
Bence Vatan'dan toplayıp kazık yemeyin. Kardeşimin hazır sistemini Sinerji'den almıştık. Çiçek gibi kablolayıp sapasağlam kargolamışlardı. Aynı şekilde Teknobiyotik'te güvenilirdir.
Önerdiğim iki sistemden birini alın derim.
İstanbul'da oturuyorsanız Teknobiyotik ve Sinerji'nin mağazalarına gidebilirsniz.
Bu sistem güzel. Ancak olduğunuz yerde bulabilir misiniz bilmiyorum, Vatan'a sormanız gerek. Belki olduğunuz şehirde toplarlar. (Bu sistemdeki parçaları isteyin. Çünkü hepsi çok üst seviye. Satıcı aynı performansı verir deyip size giriş seviyesi Ventus, Dual gibi ekran kartı önerebilirler.)Öneriniz için teşekkürler, ama yine de karşımda muhattabım olsun istiyorum. İstanbul dışında oturduğum için de sinerji mağazasına gidip alma şansım yok. Rica etsem bu attıklarınıza benzer bir sistemi vatandan toplar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.