25.000 TL Sistem Toplama

Çok acil değilse 3080 beklemenizi tavsiye ederim.Yoksa boşuna almış olursunuz.

İsterseniz işlemci ile uyumlu düşük bir kart almanızı ve sonra güncellemenizi tavsiye ederim.
bu sisteme ne dersiniz?
DC71FBC2-A567-4D70-800E-BB31C72F2E35.png

Nedeni basit. İlk olarak RTX 3080 ekran kartı, 2080 Super'e oranla çok daha performanslı olacak diyorlar. İkinci olarak ise çok daha ucuz.
3000 serisi bekleyecek vaktim yok. Bu sistemi değerlendirir misiniz?
8A5DCAF5-DB3C-478C-BCA3-0B4586F0F634.png

Onun yerine bu sistemde ekran kartını 2080S ve montaj istiyorumu seçip alın derim. Monitörü de Acer 27" VG272X 240HZ IPS seçebilirsiniz. Toplamda 19.747₺ yapıyor.
Sizin topladığınız sisteme göre bazı parçalar daha kaliteli ve çok çok daha ucuza geliyor.

Son düzenleme:
Hocam ilgilenirseniz size 9500 TL'ye 2080ti satabilirim, temiz kullanılmış, 1 yıllık ve Vatan'dan alınma. Garanti, fatura ve kutsu var. 3090'ı bekliyorum ben de.

Teşekkürler fakat Vatan'dan toplamak istiyorum. Mağazaya gidip alacağım. Benim topladığım sisteme göre daha kaliteli parçaların olduğundan bahsetmişsiniz. Onları öğrenebilir miyim?
Hocam ilgilenirseniz size 9500 TL'ye 2080ti satabilirim, temiz kullanılmış, 1 yıllık ve Vatan'dan alınma. Garanti, fatura ve kutsu var. 3090'ı bekliyorum ben de.
şu an için 2. el düşünmüyorum. Teşekkürler.

Teşekkürler fakat Vatan'dan toplamak istiyorum. Mağazaya gidip alacağım. Benim topladığım sisteme göre daha kaliteli parçaların olduğundan bahsetmişsiniz. Onları öğrenebilir miyim?
PSU, sıvı soğutma, SSD daha hızlı, anakart bir tık daha üstün.

Ancak farklı bir yerden 2080S ekran kartlı, 360MM sıvı soğutmalı, Corsair kasa ve PSU'lu, 0.5MS 240HZ monitörlü, i9 10900 işlemcili üst seviye sistemi montaj dahil 20.898₺'ye topladım:

Bence Vatan'dan toplayıp kazık yemeyin. Kardeşimin hazır sistemini Sinerji'den almıştık. Çiçek gibi kablolayıp sapasağlam kargolamışlardı. Aynı şekilde Teknobiyotik'te güvenilirdir.
Önerdiğim iki sistemden birini alın derim.

İstanbul'da oturuyorsanız Teknobiyotik ve Sinerji'nin mağazalarına gidebilirsiniz.

Ek olarak Sinerji'den topladığım sistemin hakkı 1080P değil 2K çözünürlüktür.

Son düzenleme:
PSU, sıvı soğutma, SSD daha hızlı, anakart bir tık daha üstün.

Ancak farklı bir yerden 2080S ekran kartlı, 360MM sıvı soğutmalı, Corsair kasa ve PSU'lu, 0.5MS 240HZ monitörlü, i9 10900 işlemcili üst seviye sistemi montaj dahil 20.898₺'ye topladım:

Bence Vatan'dan toplayıp kazık yemeyin. Kardeşimin hazır sistemini Sinerji'den almıştık. Çiçek gibi kablolayıp sapasağlam kargolamışlardı. Aynı şekilde Teknobiyotik'te güvenilirdir.
Önerdiğim iki sistemden birini alın derim.

İstanbul'da oturuyorsanız Teknobiyotik ve Sinerji'nin mağazalarına gidebilirsniz.
Öneriniz için teşekkürler, ama yine de karşımda muhattabım olsun istiyorum. İstanbul dışında oturduğum için de sinerji mağazasına gidip alma şansım yok. Rica etsem bu attıklarınıza benzer bir sistemi vatandan toplar mısınız?

Öneriniz için teşekkürler, ama yine de karşımda muhattabım olsun istiyorum. İstanbul dışında oturduğum için de sinerji mağazasına gidip alma şansım yok. Rica etsem bu attıklarınıza benzer bir sistemi vatandan toplar mısınız?
Bu sistem güzel. Ancak olduğunuz yerde bulabilir misiniz bilmiyorum, Vatan'a sormanız gerek. Belki olduğunuz şehirde toplarlar. (Bu sistemdeki parçaları isteyin. Çünkü hepsi çok üst seviye. Satıcı aynı performansı verir deyip size giriş seviyesi Ventus, Dual gibi ekran kartı önerebilirler.)

Sinerji'deki sistemde buna kıyasla piyasadaki oyun için en iyi işlemci olacak ama monitör dahil fiyatı buna yakın olacak.
Kısacası, Vatan'da da böyle kaliteli bir sistem toplarsınız lakin 3 4 bin lira fazla verirsiniz.

Ayrıca bu tip teknoloji sitelerinde de Vatan'daki gibi karşınızda muhatabınız olacak. Korkmayın, bu sitelerden defalarca alışveriş yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı