25.000 TL telefon önerisi

Bütçe
25000

cankute

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben 25.000 TL bandında Android telefon arıyorum. Kamerası güzel olsun, ilk gün güzel çekip 1 yıl sonra yağlı boyaya dönmesin istiyorum. Hafıza olarak da 256 GB ve üstünde düşünüyorum. S23 FE, Xiaomi 13T ve Honor 200 arasında kaldım. Aldığım telefonda arayüzü akıcı olsun, şarjı 1 gün götürsün ve optimizasyonu da iyi olsun istiyorum. Telefon bir süre de güncelleme alırsa güzel olur. Oyun oynayan biri değilim bu nedenle donanımsal olarak daha iyi olan bazı POCO modellerine pek yanaşmayı düşünmedim. Farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 25.000 TL bandında Android telefon arıyorum. Kamerası güzel olsun, ilk gün güzel çekip 1 yıl sonra yağlı boyaya dönmesin istiyorum. Hafıza olarak da 256 GB ve üstünde düşünüyorum. S23 FE, Xiaomi 13T ve Honor 200 arasında kaldım. Aldığım telefonda arayüzü akıcı olsun, şarjı 1 gün götürsün ve optimizasyonu da iyi olsun istiyorum. Telefon bir süre de güncelleme alırsa güzel olur. Oyun oynayan biri değilim bu nedenle donanımsal olarak daha iyi olan bazı POCO modellerine pek yanaşmayı düşünmedim. Farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.
Hocam bence androidde samsung varken diğerleri seçenek bile olamaz, s23fe kaliteli bir telefon.

Oda arkadaşımın S23 FE'si var 2.5 senedir o kadar memnun ki her fırsatta S21 FE telefonuma hava atıyor.

Hocam bence Android'de Samsung varken diğerleri seçenek bile olamaz, S23FE kaliteli bir telefon.

Hocam kalite olarak ben de ondan yanayım ama işlemcisi ve ısınmasından kaynaklı çok şikayet var. Şarjı da pek iyi gitmiyor deniliyor. Öbür yandan Kamera olarak tatmin ediyor, Samsung'un yapay zeka işleri de memnun ediyor.

Oda arkadaşımın S23 FE'si var 2.5 senedir o kadar memnun ki her fırsatta S21 FE telefonuma hava atıyor.

Beni endişelendiren durum şu S23 FE 2.5 senedir memnun etti ama ben 2026 yılında alacağım için beni 2.5 sene sonra o derece memnun edebilir mi? Yani paramı çöpe atmış olur muyum? Tecno Camon 18P kullanıyorum aktif olarak ve kamerası çok kötü, bataryası ölü.

Zannetmiyorum. Birazdan A56 öneren insanlar gelebilir S23 FE kamera açısından çok daha memnun eder ama bataryada A56 daha iyi olabilir. Bence S23 FE şu an için Samsung tarafında alınabilecek en iyisi.

Zannetmiyorum. Birazdan A56 öneren insanlar gelebilir S23 FE kamera açısından çok daha memnun eder ama bataryada A56 daha iyi olabilir. Bence S23 FE şu an için Samsung tarafında alınabilecek en iyisi.

Biraz baktım S23 FE 128 GB versiyonu 28-30K bandındayken S24FE 256 GB versiyonu da 30K bandında yine. Aslında bir miktar daha para koyup S24 FE almak hem gelecek için hem günümüz için en mantıklısı gibi

Biraz baktım S23 FE 128 GB versiyonu 28-30K bandındayken S24FE 256 GB versiyonu da 30K bandında yine. Aslında bir miktar daha para koyup S24 FE almak hem gelecek için hem günümüz için en mantıklısı gibi

S24 FE tabii ki daha iyi ama ben onu 30k bandında telefon soranlara öneriyorum ondan sözünü açmadım. Oraya çıkabilirseniz onu alın bence.

Bence S23FE al diğerleri arassında sadece S23FE mantıklı geldi bana hocam.

Eğer ki S24FE veya S25FE alabilecek bütçeniz -yani 30k- varsa onları alın. Yok çıkmaz o kadar derseniz de kendi kullandığım telefon olan Honor 400'ü öneririm. Kamera görselleri isterseniz atadabilirim.

S23 FE bende var fakat bataryasını pek beğenmiyorum. Yeterince götürmüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260113_200154_Device care.jpg
    Screenshot_20260113_200154_Device care.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 16

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı