Maksimum 25 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Adobe uygulamalarını sıkça kullanıyorum, ayrıca yazılım ve programlama gibi konularda bir sıkıntı yaşamayacağım bir sistem arıyorum. Zaten bu programları sorunsuz çalıştıran bir bilgisayar yeni nesil oyunları da çalıştırır diye düşünüyorum.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Hangi adobe uygulamalarını ne amaçla kullanıyorsun? Yukarıdaki cihaz 8 GB RAM eklemesi ile tüm programları sorunsuz çalıştırır ancak video ve fotoğraf ile uğraşıyorsan paneli buna uygun değil.
Hangi adobe uygulamalarını ne amaçla kullanıyorsun? Yukarıdaki cihaz 8 GB RAM eklemesi ile tüm programları sorunsuz çalıştırır ancak video ve fotoğraf ile uğraşıyorsan paneli buna uygun değil.
Adobe Photoshop, Adobe After Effects ve Adobe Premiere Pro'yu kullanıyorum. Kullanma amacım ise video çekip onları düzenlemek. Mevcut bilgisayarımda Premiere kullanırken bazı efekt ekleme kısımlarında ağır çalıştığını fark ettim.
Dışarıya iş yapıyor ve bu işten para kazanıyorsan önerilen cihaz renk üzerine çalışmak için yeterli değil. YouTube videolarımı düzenliyorum ve renk konusu çok sorun değil diyorsan düşünülebilir. Performans olarak RAM eklemesi ile iş görecektir.