Hocam sorunumu anlatıyorum fakat siz sattırmaya çalışıyorsunuz ve ben bunu istemediğimden söylüyorum. Tamam anladım sizin dediğiniz daha iyi fakat benim böyle bir düşünceye veya uğraşa girmek istemediğimden yapmıyorum. Ve benim oluşturduğum konuda siz kendi aranızda tartıştığınız için öyle yaptım.
Hocam sorunumu anlatıyorum fakat siz sattırmaya çalışıyorsunuz ve ben bunu istemediğimden söylüyorum. Tamam anladım sizin dediğiniz daha iyi fakat benim böyle bir düşünceye veya uğraşa girmek istemediğimden yapmıyorum. Ve benim oluşturduğum konuda siz kendi aranızda tartıştığınız için öyle yaptım.
Hocam ben paranızı boşuna çöpe atmayın diye uğraşıyorum gidip de bu sistemi yükseltmenin pek anlamı yok bana göre. Eğer istemiyorsanız @LorrieNN hocamın attığı parçalar güzel.
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Markaya değil modele bakılır. Bu bütçede NVIDIA tarafında 4060 var. 6750 XT ise ondan çok daha mantıklı bir tercih olur. İlla NVIDIA istiyorum diyorsanız En ucuz 4060 modelini alın.
Hocam şu anki kasa elimde kalacak direk sizin dediğiniz gibi olacak yüksek ihtimalle. Bu elimde kalanı satmaya çalışacağım birini bulabilirsem. Şu anda bu PC'yi buldum bir iki şeyini değiştirdim bir bakabilir misiniz? Yeni konu da oluşturacağım bu bilgisayar için.
Soğutucu ekleyeyim mi hocam? Bilgisayar haliyle gayet güzel değil mi? Bunun hakkında farklı konu oluşturmayı düşünüyorum da farklı insanların düşüncelerini de alayım belki daha uyguna bulurum.
Soğutucu ekleyeyim mi hocam? Bilgisayar haliyle gayet güzel değil mi? Bunun hakkında farklı konu oluşturmayı düşünüyorum da farklı insanların düşüncelerini de alayım belki daha uyguna bulurum.