Eklemen iyi olur 1 1.5k aralarında güzel kule tipi soğutucular var.
Kendi seçeneklerinde en az 2.3K'den başlıyor.
Eklemen iyi olur 1 1.5k aralarında güzel kule tipi soğutucular var.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
1.3kya bundan iyi soğutucu bulabileceğini sanmıyorum.
Çalışma prensibi olarak soruyorsanız içerisinde bal kıvamında katı bir kimyasal var. İşlemciniz ısındığında bu bahsi geçen kimyasal erimek yerine süblimleşiyor, gaza dönüşüp bakır borular aracılığıyla radyatöre gidiyor ve orada fanlar tarafından soğutulduktan sonra işlemcinin üzerine geri akıyor.Bu tarz soğutucular nasıl çalışıyor hocam?
Çalışma prensibi olarak soruyorsanız içerisinde bal kıvamında katı bir kimyasal var. İşlemciniz ısındığında bu bahsi geçen kimyasal erimek yerine süblimleşiyor, gaza dönüşüp bakır borular aracılığıyla radyatöre gidiyor ve orada fanlar tarafından soğutulduktan sonra işlemcinin üzerine geri akıyor.
En azından ben böyle biliyorum.
Olmuyor, zira kapalı bir sistem bu. Bir kere aldığınızda 4-5 sene götürecektir.İçindeki kimyasalı değiştirme sıklığı falan ne kadar oluyor.
Olmuyor, zira kapalı bir sistem bu. Bir kere aldığınızda 4-5 sene götürecektir.
Ölçerek alabilirsiniz. Evinizde bir cetvel veya mezura yok mu?Büyük değil mi hocam? Kasaya sığmama gibi bir durum olmaz umarım.
Ölçerek alabilirsiniz. Evinizde bir cetvel veya mezura yok mu?
Ölçüleri kontrol edin, yazar. Oldukça büyük bir hava soğutma ama ben 4 arkadaşımın pcsine taktım ve henüz sığmadığı kasa görmedim. (eğer ekstra küçük bir kasa tercih edilmediyse)Henüz kasayı da almadım ondan sıkıntı çıkarmasın diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.