25.000 TL'ye kadar sistem toplama

ASSASSİN_34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun oynamak için bir PC toplamak istiyorum. Bunun için sizlerin de tavsiyesini almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok fazla bütçem yok. 22K ile 25k şu anada nakit bütçem bulunuyor, sadece gerekli olan parçaları şu an için almayı düşünüyorum. Sonra da ekran kartı ve monitör olacağım. Elimde bir adet Frisby FC 8890 kasa kasa bulunuyor, içerisinde bir adet Power Supply bulunuyor ayrıca eski bir ekran kartım var (antika bile diyebiliriz) R7 270 2 GB. Bu parçalar ile şu an idare ederim, ekran kartı ve PSU almadan oyun oynamayacağım ilk önceliğim anakart, işlemci, RAM ve bir adet sıvı soğutucu. Bana yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Oynayacağım oyunlar (LoL, CS2, Cyberpunk 2077, Call of Duty: Black Ops 7, RDR2, ETS 2, belki GTA6 )

Anladığım kadarıyla bu bütçeye PSU ve ekran kartı dahil değil.
Ben senin yerinde olsam direkt ekran kartını da bu bütçeye dahil eder PSU'yu almazdım.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (((((((((((((2X)))))))))))))
TOPLAM 25.2K.
Eğer ekran kartını almak istemiyorsan işlemcini yükseltebilirsin oynadığın oyunlara bakarsak CoD CS2 gibi işlemci isteyen oyunlar var. Eğer PSU da elden çıksın dersen RAM'i 1x16 yapıp SSD'yi 500GB düşürebilirsin böylece PSU'ya para kalır.
Ekran kartı ilanını incelemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı