Neden 20-25 bin TL'ye artık sistem yok?

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eve ikinci bir bilgisayar alacağım. Şu an kullandığımda 4060 Ti ve R5 5600 var 23000 TL'ye almıştım ama artık öyle sistemler bulamıyorum. En son gidip PS5 falan alacağım. Sistem var da ben mi bulamıyorum yoksa yılbaşı zammı falan mı bekleniyor? Bildiğiniz sistem varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımlara ekstra zamlar geldi ve burası TR serveri 2-3 ay önceki fiyatı bile bulamazsın aynı ürün için.
Geçen sene bu zamanlarda Apu i5 12450h 512/16GB laptopu 15000 TL aldım şuan da 20+ fiyatlara buluyorsun aynısı gibi yada benzerlerini.

Eve ikinci bir bilgisayar alacağım. Şu an kullandığımda 4060 Ti ve R5 5600 var 23000 TL'ye almıştım ama artık öyle sistemler bulamıyorum. En son gidip PS5 falan alacağım. Sistem var da ben mi bulamıyorum yoksa yılbaşı zammı falan mı bekleniyor? Bildiğiniz sistem varsa paylaşır mısınız?
Sadece 2x16 lık belleklerin fiyatı şuan 20-25 bandında. Sistem olmaması çok normal.

Buna şaşırmanızı anlamadım. Yıllardır burada yaşamıyor musunuz? Nedenini bilmeniz lazım artık.
Ekstra zamlar 2 ay önce gelmiş daha ben oturup bugün acaba neye zam geldi diye izlemiyorum açıkçası. Zaten bir sistemim varken oturup sistem fiyatlarını takip edecek halim yok herhalde. Ayrıca şaşırmadım stokçuluk mu yapılıyor yoksa ekstra bir durum mu var diye merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı