Arkadaşlar BİM'e gelen fujiplus klima almayı düşünüyoruz. Haricinde önerdiğiniz bu fiyat bandında başka klima var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar BİM'e gelen fujiplus klima almayı düşünüyoruz. Haricinde önerdiğiniz bu fiyat bandında başka klima var mı?
Teşekkür ederim değerli büyüğüm.Merhabalar, markayla ilgili satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda ciddi şikayetler var. Bu sebeple başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim. İlla mağazadan alacaksanız TCL markasının klimalarına bakabilirsiniz. Yine bu markanın da satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda zayıf olduğunu söyleyebilirim ama diğer markaya göre risk çok daha az.
Bilmiyorum ama normal TOKİ salonu.Dostum odanın metre karesi ne ?
Fujiplusın BTU değeri ne bunlara bak.
Rica ederim, kafanıza takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde olan bir konuysa yardımcı olmak isterim.Teşekkür ederim değerli büyüğüm.
Mitsubishi.Arkadaşlar BİM'e gelen fujiplus klima almayı düşünüyoruz. Haricinde önerdiğiniz bu fiyat bandında başka klima var mı?
Dostum klima BTU değerine göre hesaplanır ve alınır. Örnek verim 12000 BTU bir klima öneririm 20 metre için geçerlidir senin salon 35 metre karedir bir işe yaramaz. En kötü ayağın ile ölç.Bilmiyorum ama normal TOKİ salonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.