25.000 TL'ye laptop önerisi

Makaleler
19
Yer
Karabük
Daha fazla  
Selam, arkadaşım okul için güçlü bir laptop istiyor. Bütçesi 20-25 arası 25'in üstüne çok az çıkabilir. Fiyat/Performans laptop önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla oyun oynamaz ama ekran kartı da iyi olursa fiyata göre, güzel olur. Technopat üyelerinin güzel öneriler vereceğine inanıyorum.

Önemli not: arkadaşın babası internetten almayı kesinlikle istemiyor. O yüzden teknoloji marketlerinde satışı olan modeller ve o sitelerden bağlantılar atmanızı isteyeceğim.

Aradığımız özellikler:
Uzun ömürlü batarya.
Kaliteli ekran, panel.
Yüksek kapasite (SSD)
Geleceğe dönük, uzun ömürlü kullanım.

Öncelik verilen markalar:
Lenovo, ASUS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, arkadaşım okul için güçlü bir laptop istiyor. Bütçesi 20-25 arası 25'in üstüne çok az çıkabilir. Fiyat/Performans laptop önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla oyun oynamaz ama ekran kartı da iyi olursa fiyata göre, güzel olur. Technopat üyelerinin güzel öneriler vereceğine inanıyorum.

Önemli not: arkadaşın babası internetten almayı kesinlikle istemiyor. O yüzden teknoloji marketlerinde satışı olan modeller ve o sitelerden bağlantılar atmanızı isteyeceğim.

Aradığımız özellikler:
Uzun ömürlü batarya.
Kaliteli ekran, panel.
Yüksek kapasite (SSD)
Geleceğe dönük, uzun ömürlü kullanım.

Öncelik verilen markalar:
Lenovo, ASUS.
Eğer fikri değişirse bunu alsın.

Eğer fikri değişirse bunu alsın.
Trabzonlu diyim, siz de anlayın. O yüzden teknoloji mağazalarından öneri alabilirsem çok sevinirim.

Teknoloji mağazalarının internet sitelerine de karşı mı?
Zaten o sitelerde ki fiyatlar mağazalarla aynı değil mi? Ben baktım biraz baya fiyat farkı var aynı ürünlerde. Fiziksel olarak bayiden gidip alabileceği laptop önerisi lazım.

Zaten o sitelerde ki fiyatlar mağazalarla aynı değil mi? Ben baktım biraz baya fiyat farkı var aynı ürünlerde. Fiziksel olarak bayiden gidip alabileceği laptop önerisi lazım.

Bütçe aşıyor ama 8gb ram ilavesi yapılırsa iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı